Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alpen Gold

YAZ - tabl.anty - spostrzezenia

Polecane posty

będzie występował mniej-więcej tego samego dnia TYGODNIA nie miesiąca. owszem, będzie się przesuwał o te 2-3 dni ale miesiąca. opowiem na sobie: opakowanie zaczynałam w poniedziałek, brałam 24 tabletki (kończyłam w środę) i była przerwa. okres dostawałam w czwartek. zawsze w czwartek ale np. 25 czerwca, 23 lipca, 20 sierpnia. regularnie jak w zegarku co 28 dni. o taką regularność tu chodzi. chyba nie ma tabletek na cały miesiąc, są tylko na 28 dni cyklu.

Gość Tionee
jedyne tabsy po których umieralam z bólu głowy, strasznie bolesne miesiaczki i zero ochoty na sex. Po pierwszych dwóch op. było ok, potem horror.no i drogie śą. teraz mam Cillest-sa genialne.

Gość Tionee
u mnie Jazz kosztuje 63 zł

Aha takie buty...!:) Myślałam, że okres musi występować miesiąc w miesiąc tego samego dnia. Póki nie zaczęłam brać tabletek, tak właśnie miałam! Każdego 3 miesiąca... No cóż tak widocznie musi być. Dziękuję "samasobie" za odpowiedź:)

Gość bojabojaboja
Mi nie podpasował yaz. Całe pierwsze opakowanie miałam plamienia, wahania nastrojów przez całe 4, a krwawieniom z odstawienia towarzyszyły bardzo bolesne skurcze. W pewnym momencie zaczęłam się w ogóle zastanawiać, czy one na mnie działają. Bo w założeniu miały mi skracać krwawienie i miało być bezbolesne, miały też zapobiegać wahaniom nastrojów:/ Po czwartym opakowaniu zmieniłam pigułki.

Gość Nicola82
Nie ma problemu, jesli spozniam sie 0,5h codziennie i w sumie lykam je miedzy 21:00-22:00? To chyba nic wielkiego... ??

żadnego problemu :) mieścisz się w tych 12 godzinach więc jest ok a takie spóźnienie to nie spóźnienie

Gość Nicola82
Dziekuje za odpowiedzi na moje wszelkie watpliwosci:) Ja jak narazie caly czas mam plamienia, biore je juz 2 tydzien. W sumie to oprocz tego niczego szczegolnego nie zauwazylam.

Gość maxinee
brałam YAZ 3 miesiące.. niestety nie nadaję się do przyjmowania hormonów. czesto odbijała mi palma.. byłam również taka nieobecna w tym co robie, byle tylko przejść , nie "żyłam" życiem. do tego moje libido spadło do 0 w ostatnim miesiącu, no i wiele niespodzianek pojawiło się na twarzy. Teraz aby się tego pozbyć jem tabletki ze skrzypem, stosuję masę kosmetyków. Wróciła mi ochota na seks, bardziej go przeżywam, nie swędzi mnie twarz, nie wyskakują mi wypryski, nie mam fochów i zmienności nastrojów. Czuję się o wiele lepiej.

Gość slonko962
wITAM MAM DO SPRZEDANIE YAZ, ZAINTERESOWANE PROSZE O KONTAKT POZDARWIAM

Gość debilnetoooooooooooo
jak przesunac na zawsze okres zeby nie dostawac w niedziele tylko np w srody?????????????????????????????????? chodzi mi o tabletki YAZ

Gość yazuwwa
witam. wczoraj (niedziela 18 kw.) zaczelam brac yaz- to moje pierwsze w zyicu tabletki anty... ale mam takie pytanie. poniewaz dzisiaj rozstalam sie z chlopakiem, i moje zyciu seksualne teraz bedzie 'zatrzymane' to czy moge odstawic tabletki tak poprostu... np. po kilku wybranych... jak narazie wzielam dwie i czuje sie ok, okres troche slaby jak na drugi dzien tylko... np. jesli odstawie po 5 albo po 7 tabsach... coo sie z tym wiaze... pomozcie... boo nie mam zielonego pojecia w tych sprawach... dziekuje z gory za madre odp... pozdrawiam...

Gość ,,,,.....,,,,,......,,,,,,
możesz przerwac w każdej chwili, jednak opakowanie będzie do wyrzucenia. gdy znów się zdecydujesz zacząć brac po prostu zaczniesz nowe opakowanie.

Gość yazuwwa
tak tak to jest oczywioste dla mnie... tylko chodzi mi o moj organizm, czy cos mi sie tam nie poprzestawia przez te pare tabetek... czy mam juz wybrac do konca opakowania lepiej...??

Gość lubavi20
hej dziewczyny :) Ja biorę YAZ od 4 miesięcy i jestem zadowolona :) Płace tylko 36 zł w Lubinie (woj. Dolnośląskie ) Chyba najtaniej bo tak sobie czytam w internecie i podajecie od 40 zwyższ .

Gość mysz
hej dziewczyny ja jestem przy pierwszym opakowaniu, chyba libido mi spadło;/ ale reszta narazie ok;)

Gość szczesliwiec
Witam! Właśnie kończę drugi blister. Są to moje pierwsze tabletki i bardzo się ich obawiałam, ale teraz wiem, że niepotrzebnie! Największym plusem są regularne, bezbolesne i krótkie krwienia. Wcześniej miałam straszny problem z trądzikiem - po stosowaniu YAZ jak ręką odjął. Na nastroje i niskie libido nie narzekam ;)

Gość blabelbaona23
Brałam przez rok Yasminelle, ale ze względu na wysoką cenę i depresję zmieniłam na sylvie 20 po której spadło mi libido do 0 :| odstawiłam tabletki na pół roku i dzisiaj lekarka przypisała mi Yaz, które u mnie kosztują 50 zł, mogę nabierać wody w organizmie, mogę mieć wypryski na twarzy i mdłości bóle głowy tylko żeby moje libido było w normie :) jak tylko skończę pierwsze opakowanie to napiszę jak było

Gość misia_misia
mnie yaz w ciagu 2 miesiecy wpedzil w depresje. tak sie wlasnie konczy samowolne dobieralnie tabletek przez lekarzy.

Gość Tiszka
Chciałam się podzielić z innymi warszawiankami moim odkryciem: apteka całodobowa przy Rondzie Starzyńskiego. Za jedno opakowanie Yazu zapłaciłam 37zł! Co do samych pigułek, po trzecim blistrze stwierdzam, że warto. Generalnie nic mnie nie boli, okres mam o wiele mniej obfity niż zwykle (połowa standardowej u mnie ilości podpasek) i przynajmniej regularnie. Jedyny problem - okresowy spadek libido tuż po rozpoczynaniu nowego blistra. Trwa to półtora tygodnia, potem wraca do normy :)

Gość antykon80@op.p
antykon80@op.p SPRZEDAM TABL. YAZ

Gość nataluchaaaa
Kupię do 3 opakowań Yaz!!!! Kontakt natka24@op.pl Pisać śmiało :)

Gość ppaula3
kupie 2 opakowania yaz.

sprzedam 1 opakowanie yaz-zafoliowane z apteki kontakt: ola020591@gmail.com

Gość PV
Hej dziewczyny! Sprzedam 1 opakowanie YAZ w folii, nieodpieczętowane. 33 zł (w tym już są koszty wysyłki) z dziewczynami z Warszawy bądź okolic mogę się osobiście umówić :) mój e-mail sulkowska.p@o2.pl

Gość Amelia1993
Witam dziewczyny. Do tej pory brałam Cilest, było wszytsko ok. ale mój ginekolog coś kręcił nosem i przepisał mi Yaz "na spróbowanie". Powiedział, że mam brać "zgodnie z ulotką". Niestety to, co było w ulotce nie było dla mnie jasne. Zaczęłam je brać więc od ósmego dnia (po siedmiu dniach przerwy od Cilestów). Czy zaczną działać od pierwszej tabletki? Nie wiem, czy czasem głupoty nie popełniłam. Ratuuunku!