Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foreshadow

doradzcie mi bardzo was proszę

Polecane posty

Gość foreshadow

znalazłam się w tragicznej sytuacji, nie mam pracy(szukam jej już 6 m-cy), mieszkania własnego jak tez żadnych dochów.Chce wyjechać do UK by tam szukać pracy najlepiej w hotelarstwie (mam doświadczenie i wykształcenie w tym zakresie, angielski znam) Powiedzcie jak szukać pracy?czy przez polskie agencje czy pisząc cv bezpośrednio do hoteli...blagam doradzcie mi coś...jestem na granicy załamania przez tą moją sytuację

Gość wydaje mi sie ze
lepiej znalezc prace piszac do hoteli bezposrednio - mozesz uniknac przed to nieuczciwych posrednikow. Ale najlepiej jakbys pojechala gdzies, gdzie masz jakiegos znajomego chocby dlatgo ze bedziesz mial gdzie sie zatrzymac na pierwsze kilka dni. w zaleznosci gdzie chcesz jechac poszukaj jakis info na forach. tu masz jedna strone gdzie czasem mozesz znalezc cos o pracy i mieszkaniach do wynajecia emito.pl to jest do UK pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość maaaaaaaaaaaaagda
jak jestes sama to najlepiej Hotel , przewaznie maja pokoje dla stafu . szukaj link http://www.praca-uk.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=130&Itemid=57 http://praca.wp.pl/kat,40674,title,Sprawdz-brytyjska-agencje,wid,8415391,wiadomosc.html?ticaid=1789d&_ticrsn=3 http://praca.wp.pl/kat,40714,wid,10292164,title,Agencje-pracy-w-UK,wiadomosc.html

Gość *szeherezada*
mozesze jeszcze sprobowac jako au-pair na poczatek to zawsze dobre

Gość nalon32
szukaj na Gumtree.com -tam jest duzo ogloszen

Gość nalon32
ja odradzam szukac na poskich stronach- wykorzystuja ile sie da:(( naprawde polecam: www.gumtree.com albo www.caterer.com

Gość powinno byc n
Prace znajdziesz na 100%.Mozesz byc o to spokojna.Klopot w tym, ze pracodawca chce cie zobaczyc.A z polszy sciagaja tylko jakies zlodziejskie agencje. Moze jednak warto wziac cokolwiek przez wlasnie takiego polskiego posrednika z zakwaterowaniem, a potem, jak juz bedziesz na miejscu, troszku zarobisz, przetrwasz najgorsze i rozejrzysz sie za czyms lepszym. no i mialabys papierek, ze masz dosw. w zawodzie rowniez z uk, a tam wlasnie na to patrza. glowa do gory. jeszcze zobaczysz jak zmieni ci sie na lepsze. nie panikuj w nawet najgorszej sytuacji. przetrzymasz to.

Gość Nie opowiadajcie dziewczynie
że znajdzie pracę na 100%, kiedy pracownicy są zwalniani, związki zawodowe burzą się, że na miejsce Anglików zatrudniani są obcokrajowcy, a opieka społeczna dla obcokrajowców przewyższa tą dla rodowitych Brytyjczyków :O Tylko czekać, jak zaczną się związkowe strajki na tym tle i obcokrajowcy będą masowo zwalniani, żeby Anglicy mieli gdzie pracować

Gość foreshadow
im więcej ogladam Tv i przegladam stronki w internecie by znaleść jakieś zatrzepienie do pracy tym bardziem się przerażam.Nigdzie o niczym nie mówią tylko o kryzysie...Czy naprawdę tak tragicznie jest teraz z praca nawet w sferze usług np. hotelarstwie?

Gość jest ciezko
Owszem, z praca jest ciezko w tej chwili. Moze byc tak ze zlapiesz cos po jakims czasie a mozesz szukac nawet miesiacami.

Gość nie pierdolcieglupot
Co jej gowno wciskacie?Jak bedzie zdeterminowana, (a jest)-to chocby sie cala anglia zawalila-ona i tak znajdzie prace.Bo nie bedzie miala innego wyjscia.Wszystkie hotele w UK znacie, ze pierdolicie o kryzysie?Jak sie jest mameją, to i bez kryzysu takie cioty wracały do polski, bo nie umialy sobie poradzic.A jak jest motywacja, to wyrzucaja cie drzwiami, a ty wlazisz oknem-i tak w kolko, dopoki nie postawisz na swoim. Tego nauczyla mnie Anglia, i caly czas tak tutaj robie.To dzieki temu utrzymuje sie na powierzchni.