Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała.nimfomanka23

Jak często zgadzac sie na seks?

Polecane posty

Gość mała.nimfomanka23

mój chłopak chce się kochać codziennie rano i wieczorem,w ciągu dnia też ale wtedy tak bardzo nie naciska czy to normalne? jemu sie nie znudzi jak bede si e znim tak czesto kochała? p.s. mam na mysli piątek-niedziela bo wtedy sie widujemy

Gość Karrraaammmbbbaaa
Widzicie sie tylko w weekend a Ty sie dziwisz, ze on ma na Ciebie non-stop ochote? To całkowice normalne!! I bezsensowne zapytanie w temacie: "Jak czesto zgadzac sie na seks?" Jakbys byla z kims kto zupelnie nie pociaga Cie i seks daje tylko jemu korzysci i przyjemniosc :/

Gość abcabcabc
ja bym chciala zeby moj facet chcial tak czesto. bo u mnie to jest tak ze 2 razy w tygodniu i z tego ten jeden raz wychodzi z mojej inicjatywy bo moj facet twierdzi ze nie chce proponowac tak czesto zebym nie pomyslala ze zalezu mu na tym najbardziej itp. a ja bym tak chciala zeby mial czasem takie spontaniczne akcje. zeby mnie obudzil w srodku nocy tylko dlatego ze ma ochote na sex i takie tam

Gość mała.nimfomanka23
nie o to chodzi\ on mnie bardzo pociaga i lubie sie z nim kochac chyba ze jestem zmeczona ale jemu sie nie znudzi szybko jak bedziemy sie tak czesto kochac?

Gość Karrraaammmbbbaaa
Nie znudzi mu sie. Zniechecic to on sie moze, gdy bedzie widzial, ze Ty nie masz ochoty i zaczniesz odmawiac, wtedy pomysli, ze Cie nie pociaga, alebo, ze sie nie sprawdza jako kochanek. Z takich nieporozumien pozniej sa problemy .. Cieszcie sie seksem oboje i nie zastanawiaj sie czy mu sie nie znudzi. Widzi Cie tylko w weekend i od pn do pt wyobraza sobie co bedzie z Toba robil gdy juz Cie zobaczy. Pozwol mu na to, on czeka na kazdy weekend z utęsknieniem...