Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no totalnie bez pomysłu

Co dac dziewczynie na urodziny?

Polecane posty

Cóz-misia odemnie dostala, bukiet kwiatów do domu? wolałbym by prezent przypominał jej mnie a nie zwiadł po tygodniu i wyladował na smietniku, ona dała mi na moje wspolne zdjecie i ksiazke wiec tego samego juz jej raczej nie dam. Chodzi mi o jakis drobiazg, cos co by jej mnie przypominało. Wiem ze jest z niej takie troche duze zwariowane dziecko słuchajace rockowej muzyki (płyta ulubionego zespołu odpada bo juz dostała), moze panie cos doradza? Ona ma 20 lat.

Gość esencjaaaaa
na allegro sa fajne lancuszki z literka Twojego imienia z diamencikami okolo 20zl kosztuja. Ja dostalam taki prezent od chlopaka i bardzo mi sie podoba

wisiorek tez odpada-ona nosi mało bizuteri a dostała juz odemnie srebrne serduszko z kryształkami svarovskiego i łancuszek i w sumie leza prawie nie noszone bo do niczego jej nie pasuja .

hmmm w sumie mis któy odemnie dostał to był taki malutki na biurko (tak bez okazji dałem) wiec moze teraz jakiegos fajniejszego pluszaka? hmmm

bielizna? w sumie mysle ze z jakiejs fajniejszej by sie pewnie ucieszyła bo nigdy odemnie nie dostała. Wymiary też znam hmmm... ale boje sie ze to bardziej bedzie prezent dla mnie niz dla niej :P

Gość pomocy doraznej
Moja kolezanka ostatnio robila przez allegro fajny kalendarz urodzinowy ze zdjeciami solenizantki :) Moze byc tez ksiazka ze zdjeciem i specjalna dedykacja? Lub http://allegro.pl/item555617622_statuetka_podswietlana_dzien_kobiet_urodziny.html http://allegro.pl/item550522335_walentynka_urodziny_kartki_prezent_ksiega_kwiaty.html No i standardowe prezenty typu bielizna, perfumy itp

Gość esencjaaaaa
ja tez bym się cieszyła, jeszcze jakaś bielizna z koronki hmm :)

Gość lubie kakoo
kulki gejszy beda odpowiednie

Gość ciekawa222
na moje dostalam od chlopaka srebrna obraczke on ma taka sama. mi to bardzo pasuje :))

srebrne obraczki-nie lubie tego zwyczaju i wiem ze ona mysli podobnie.

Gość ilonusja
Bielizna to jest to! Każda dziewczyna się uciesz jeszcze wiedząc, że musiałeś się postarać wybierając. Ja bym jednak nie kupowała np stanika, bo to każda dziewczyna lubi zobaczyć jak leży. Ale za to komplet seksowna koszulka plus majteczki to by było ekscytujące. To jest przykładowe znalezione na szybko, musisz poszukać czegoś w swoim guście: http://www.allegro.pl/item549851594_komplet_penelopa_od_livia_corsetti_rozm_s_m.html