dziewczyna18 0 Napisano Luty 20, 2009 czy przed. Ostatnio się wstydzilam i nie spytałam. Na dodatek lekarz przeprowadzil normalnie badanie z wziernikiem i usg przezpochwowe Spytal się tylko czy stouje tampony bo nie współżyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna18 0 Napisano Luty 20, 2009 żadna z was sie nie pytała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eudaiomonia 1 Napisano Luty 20, 2009 hm to ty powinnaś wiedzieć najlepiej czy jest zachowana błona czy jest zerwana ;-) współżyłaś już z swoim chłopakiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna18 0 Napisano Luty 20, 2009 no nie ale badanie ginekologiczne bylo normalne głowica usg też mala nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eudaiomonia 1 Napisano Luty 20, 2009 tak szczerze to zapewne nie jest zerwana lekarz zrobił to badanie gonekologicznie profesjolanie - ja miałam 15 lat i zrobione miałam badania ginekologiczne i nie została zerwana błona . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach