Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Przemoc wobec kobiet.

Polecane posty

Czy któraś z piszących tu Pań zetknęła się ze zjawiskiem psychicznej lub fizycznej przemocy wobec niej ?

Gość Angela89knw
Ja się zetknęłam i nadal stykam. Mój chłopak od roku mnie szykanuję a ja nie potrafię od niego odejść bo go kocham... mam 20 lat jestem z nim 3 lata i po 2 latach odezwala sie w nim bestia. WCzoraj znowu doszlo do awantury jak byl pijany poza tym psychicznie mnie bije ciągle słyszę rzeczy typu: pier****na lama, szmata, dziwka itp chociaz nigdy go nie zdradziłam. Nie wiem dlaczego z nim jestem po prostu nie umiem odejść.... a teraz jeszcze męczę się z rozwaloną wargą. Dodam że mieszkamy razem

Gość Angela89knw
Sory że wysłałam posta drugi raz pod innym pseudo ale myslałam że mój login jest zablokowany ale widze że wszystko jest ok

Angela, skoro on już po dwóch latach wspólnego życia zaczął się nad tobą pastwić, to uważam że z czasem będzie tylko gorzej. Powinnaś od niego odejść dla twojego bezpieczeństwa, nawet jeżeli wciąż go kochasz. Umiesz to zrobić.

A czy może zdarzyło się że którejś z Pań partner narzucił formę seksu, której uprawiać nie chciała ?