Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SyLa1205

Miesiączka nie pokojąca. Skrzepy.

Polecane posty

Gość SyLa1205

Witam wszystkie kobiety, a więc tak mam problem bo nie wiem co mam myśleć. Może krótko przedstawię przebieg mojej miesiączki, wygląda to tak przeważnie co 40dni bóle jak diabli że 1dni nie jestem w stanie się zerwać z łóżka i jadę czasem nawet po dwa dni na tabletkach przeciwbólowych, piersi pęcznieją i leci ze mnie jak ze "świni" sorki za wyrażenie, ale jeszcze do tego nastroje mam zmienne i częstto również towarzyszy mi biegunka:( niestety mam chyba wszystko co żadna by nie chciała mieć. A teraz po 1wsze dostałam za szybko miesiączki bo chyba nawet miesiąc nie minął(a jakby nie patrzeć to mam regularnie tylko że co 40dni) po 2 gie to nie jest miesiączka NIC MI NIE DOLEGA DOSŁOWNIE NIC. Zdziwiłam się jak zobaczyłam splamione majtki :/ i teraz najlepsze mam ogromne skrzepy krwi:( w ogole krew ze mnie nie leci są same skrzepy co to oznacza? czy ja jestem na coś chora, nie mam pojęcia dlaczego prosiłabym o radę ..

Gość miluska23
Nie znam sie dokladnie na tym,ja mam skrzepy wraz z krwia przez 3 dni okresu i to wiem ze jest to normalne,jednak jak Ty masz duzo tego to gdzies czytalam ze to nie jest normalne i trzeba jakos przeciwdzialas,idz szybko do ginekologa to napewno zaradzi.