Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupka wołowa

Vampire

Polecane posty

Gość .......1.........
k

Facet - ale niektórzy uważaja mnieza kobietę, chwilami sam się uważam zaq babkę:P /a atk serio nie jestem tranwestytą albo gejem z natury facet, tylko zbyt wrażliwy na ten świat;)/

hehhehe na dzień dzisiejszy smutny facet próbujący się otrząsnac po starcie osoby którą kochał

Gość .......1.........
Biedny...

jedyneczka oj biedny biedny ale sam sobie winien:P:P:P dzięki spoko poradzę sobie to nie pierwszy raz jak dostałem kopa od losu:P:P pozbieram się - i Tobie tez życzę szybkiego powrotu do równowagi:)

on juz ma nawet swoj fan club;):P

każdy popełnia w życiu jakieś błędy, faceci także;) szkoda, że wiedzą o tym po czasie... to tak dla tych co się martwią straszliwie o Vampire:);)

Gość depeche15
a lubisz sie przebierac za wampira , lubisz wampiry czy to twoje kafeteriowe imie jest po prostu przypadkowe. jestem baaaaaaaaaaaardzo ciekawa

\'/a atk serio nie jestem tranwestytą albo gejem z natury facet, tylko zbyt wrażliwy na ten świat /\' to powinieneś się cieszyć, bo to towar w dzisiejszych czasach deficytowy i poszukiwany.;) \' hehhehe na dzień dzisiejszy smutny facet próbujący się otrząsnac po starcie osoby którą kochał\' sorry, że na tym wątku, ale... kobieta Cię zostawiła?

Gość loko choco
:)