Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolanko543543

CZY TO ZLAMANIE HELP MEEE

Polecane posty

Gość Kolanko543543

co moglo sie stac w kolano kiedy przy zginaniu np siadaniu wstawaniu i chdozeniu odczuwa sie nieznosny bol kolano jest zaczerwpienione i to niejestbol skory tylko gleboko w srodku

Gość Kolanko543543
blagam powiedzice

Gość 19............
moj maz mial opuchniete i bol to mial zapalenie kaletek stawowych...musisz sie udac do lekarza musowo

Gość Kolanko543543
a to tak nagle sie robi czy od dluzszego czasu bo ja sie obudzilam ranoi poczulam okropny bol....

Gość Kolanko543543
i to jest z przodu bardziej...

Gość 19............
no moj maz tez wstala kolano boli i spuchniete..moze byc 100 roznych rzeczy poprostu musi to obejrzec lekarz,moze to jakies stłuczenie?przewrociles/łas sie np

Gość Kolanko543543
wlasnie w tym rzecz ze sie nigdzie nie przewrocilam....a przy tym coopisywalas pzrzypadku ile trwalo leczenie zanim kolano wrocilo do normy??

Też mi autorytet - forum internetowe... Z całym szacunkiem do wiedzy, doświadczenia i chęci Forumowiczek/-ów, to jednak każdy przypadek jest indywidualny i należy z czymś takim iść do lekarza. Nieraz wystarczy mocniej kolanem skręcić i trzaśnie więzadło krzyżowe, ale w Twoim przypadku to może być cokolwiek. Zamiast się napędzać kolejnymi diagnozami na forum, jedź na pogotowie, bo w piątek o tej porze to już raczej lekarza rodzinnego nie dorwiesz.

Gość Kolanko543543
tylko mam 17 lat i sama w domujestem .... anogami nei dam ardy dojsc za daleko iz a bardzo boli

Gość Kolanko543543
??