Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj jo oj

Wyrywanie zęba6 chirurgiczne przy znieczuleniu jest bolesne i jak to wygląda?

Polecane posty

Gość oj jo oj

jak w temacie

Gość oj jo oj
szóstki

Gość eedwde
ja strasznie siue balam dentsysty za pierwszym razem jak probowalam wyrwac zeba to jakos nie dzialalo mi znieczluenie chociaz zwiekszala mi ciagle dwake. nie czulam juz nosa ale jak probowala rwac to bolalo..i nic z tego nie wyszlo.. poszlam po roku bo i tak musialam go wyrwac pod aparat, ale byl to zab ktory mial jakies dziwne korzenie i nie byl za zdrowy i musiala mi go rozwiercac i po kawalku wyciagac.. nie bolalo nic oprocz igly ze znieczulnia.. potem wyrywalam jeszcze jednego calkiem zdrowego zeba i nie bolalo KOMPLETNIE nic.. zlapala. przechylia w jedna, w druga strone i poprostu wyciagnela.. cala akca trwala doslownie 10 sek.. a moze nawet mniej.. wiec jesli bedziesz mial dobre znieczulenie.. i jesli zadziala(mi rodzice moje "niezadzaialanie" tlumaczyli tak, ze to nerwy blokowaly.. bo balam sie strasznie. Moj tato kiedys byl usypiany do wyrywania zeba.. chyba ponim mialam ten strach:PP i mowil, ze chlopy takie wielkie usypialy po 1 zastrzyku a on musial dostac 3... bo nie usunal wczesniej.. wiec to chyba, rzczywiscie kwestia nerwow byla)to nie ma sie czego bac! pozdrawiam i powodzenia:)