Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha8811

total hcg

Polecane posty

Gość mycha8811

Bardzo proszę o pomoc. Zrobiłam dziś badanie TOTAL HCG wyszło 9,9mIU/mI. Normy które podało laboratorium to brak ciąży 0-2,7 1,3- 2 tydzień ciąży 16-156 Wynik który ja otrzymałam nie świadczy ani o tym czy jestem w ciąży czy nie jestem. Czy jest możliwe że to ciąża ? Jak interpretować mój wynik który nie mieści się w żadnym przedziale?

Gość mycha8811
Dzięki mam taki zamiar. Idę w poniedziałek. Dość długo staram się o dziecko i zastanawiam się czy jest szansa w tym cyklu?

ja juz robilam bete 3 razy z kazdym razem po 48 godz i wyniki mam 250, 500, a dzis 1076, wiec powtorz bete w poniedzialek i zobaczysz, kochana jak nie w tym cyklu to napewno w nastepnym, trzymam kciuki.

Gość mycha8811
Gratuluję z całego serca i życzę spokojnej ciąży.

dzieki, a tobie zycze powodzenia, ja jutro ide do lekarza, jestem cala w stresie, bo w srode bylam u takiego konowala, ktory zrobil mi usg dopochw.i stwierdzil, ze absolutnie zadnej ciazy nie ma i ze mam przyjsc za 3 tyg.(ja juz raz poronilam, wiec totalna glupota)

Gość mycha8811
Nie martw się z pewnością wszystko będzie dobrze. Ja też jestem po poronieniu i teraz strasznie się boję ale nie tego ze nie jestem w ciąży tylko tego że jeżeli zajdę w ciążę to znowu historia się powtórzy.

Gość mycha8811
Najgorsze jest to czekanie ale chociaż jest cień szansy. W sumie to niepewność jest lepsza od rozczarowania.

Gość mycha8811
Hej byłam w poniedziałek żeby powtórzyć betę. Wczoraj odebrałam wyniki 136mlU/ml. Strasznie się cieszę. Według moich wyliczeń (wiem kiedy miałam owulację bo miałam cykl monitorowany) jestem w 3tc. Chyba beta prawidłowo przyrasta w czwartek było 9,9 a w poniedziałek 136? Denerwuję się tylko żeby wszystko było w porządku.