Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana80

makijaz slubny

Polecane posty

Gość zalamana80

Witam Jestem po makijazu slubnym probnym. TRAGEDIA!!! Postanowilam ze sama sie umaluje. Nie wiem tylko jakiej firmy kupic kosmetyki zeby makijaz byl trwaly. Doradzcie cos!

Gość henryka VII
Polecam zrobic makijaz kosmetykami dobrych marek, niekoniecznie z najwyzszej polki ale dobry podklad i tusz to podstawa, cienie czy roz juz nie musza byc jakies megadrogie czy wymyslne. Baza pod cienie np. firmy artdeco utrzyma nawet tanie cienie na oku cala noc. I polecam spray utrwalajacy firmy Kryolan (na stronie internetowej producenta powinny byc adresy w sklepow bo produkt mozna kupic tylko w sklepie firmowym), utrzymuje makijaz cala noc. Poczytaj recenzje na www.wizaz.pl i wybierz co dla Ciebie najlepsze.

Gość henryka VII
albo idz do innej kosmetyczki i miej problem z glowy, nie kazda ma do tego reke.

Gość justaaa28
Witaj, ja miałam tak samo. Zamówiłam makijaz próbny u wizazystki podobno super. Ma wszędzie ogłoszenia i obiecała, że makijaz przertwa całą noc. Dodam, że był sierpień. W dzien zrobienia próbnego makijazu (około ołudnia) poszłam do siostry na urodziny i tak siedziałam sobie w domku (wcale nie było goraco), po powrocie do domu przeraziłam się, pod oczami miałam tusz i pełno jakiś przebarwien w jednych miejscach podkład zszedł a w innychnie. Powiem tak: Koszmar!!! To było tydzień przed slubem i byłam z leksza załamana ale mama doradziła abym umalowała się sama. Aha wizażystka wjechala do mnie z walizką z kosmetykami diora itd więc całej tej sytuacji nie rozumiem. Ale do rzeczy! Kupiłam tusz podwójny L'oreala, podkład L'oreal true match, baze pod podkład z sephory, róż i cienie z sephory no i błyszczyk również tej firmy. Wyszło ok 250 zł ale po pół roku nadakl tego używam a makijaż po bardzo drobnych poprawkach trzymał się super i nic się nie rozmazało, a nie miałam zadnego utrwalacza nic. Więc ja już nie wierzę w żadne cudowne makijaże sceniczne no albo po prostu miałam pecha!! Pozdrawiam i zyczę powodzenia. Aha w tej sephorze równiez robią makijaż niporównywalnie lepsz i tańszy tylko ja miałam ślub w święto kościelne i wszytsko było zamknięte!

Gość szalbaj
Ja mialam robiony makijaz u kosmetyczki zaplacilam 45 zl 9w promocji normalie jest 70) Najpierw baza podklad puder a na koniec jeszcze byl kryolan. Wszystklo ladnie sie trzymalo (od ok 15 do 3) Moja cera jest b. trudna zwlaszcza powieki wiec dla mnie to i tak mega sukces... Tylko niestety sam makijaz mis ie tak srednio podobal;/ Tz nie bylo zle ale spodziewalam sie ze bede ladniej wygladac

Gość justaaa28
popieram poprzedniczkę mi się też bardziej podobało jak się pomalowałam sama, no nie wiem może nie mam gustu ale zarówno ta makijazystka jak i pani w sephorze dobrały mi takie sliwkowe cienie a ja mam jasną cerę i brazowe w łosy i oczy a sama pomalowalam powieki dwoma odcieniami czarości, mi się bardzo podobało. Jeszcze mi się przypomniało, że miałam na owiki taki sztyft korygujący z sephory taki żółty, ładnie rozświetlał oczy:)