Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KisielowaLady

tampon a pływanie

Polecane posty

Gość KisielowaLady

Hej!! Nie jestem zwolenniczką tamponów, w ogóle ich nie używam, wcześniejsze próby ich założenie kończyły się klęską i może dlatego się zraziłam... Ale dzisiaj jest w piątek i powinnam niebawem dostać okres, a w poniedziałek mam 45 minut zajęć na basenie. I już teraz mam stres, że pewnie dostanę okres w niedzielę i ten drugi dzień przypadnie mi na pływanie. :-/ Jakie tampony polecacie na te pierwsze dni okresu i zarazem dla początkującej osoby? Jak dobrze go zaaplikować- macie jakieś swoje sposoby? I czy w ogóle gdy wejdę do wody to tampon mi nie przecieknie i nie będę czuła dyskomfortu?

Gość ona 20
tampon dobrze założony jest niewyczuwalny. Tylko należy pamiętać o wymianie go po skończeniu wizyty na basenie. W ulotce tamponów jest wszystko napisane jak go zaaplikować (niektóre są już z specjalnym aplikatorem ktory ma ułatwic jego zaaplikowanie). Dla osób początkujących polecam tampony ob mini.

Gość miluska23
Ja raz tez mialam basen w dzien okresu chyba 3 i jak tylko wyszlam z wody to widzialam ze troche przeciekal mi i szybko do lazienki,jak plywasz to nic sie nie wydostanie,dopiero jak wyszlam to wymieszala sie z woda,dlatego racze obserwowac sie w razie co

Gość KisielowaLady
Dzięki za odpowiedzi. :-)