Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asina122

jak się zmotywować? pomóżcie

Polecane posty

Gość asina122

muszę do końca miesiąca oddać gotową pracę licencjacką, został mi jeszcze cały rozdział badań do zrobienia. kompletnie nie potrafię się za to zabrać, ani zmotywować do dokończenia. Ostatnio miałam sporo problemów i nie potrafię się skupić na pisaniu pracy. do tego kiedy wracam z pracy około 19 jestem padnięta i nie mam siły (studiuję zaocznie). a wolnego teraz nie dostanę. jak się zmotywować? jak siadam do pisania to nie potrafię się skupić bo moje myśli krążą gdzieś daleko...napiszcie proszę jak się zmotywywać

Gość Winogronko...
ja tez pisze, ale dziennie studiuje mam juz 2 rozdzialy ktore musze jeszcze poprawic, wiele poprawek nie ma ale samo siedzenie:/ a 3 rozdzial masakra mam opis przypadku i nie wiem jak sie za to wziasc chociaz jakies materialy juz mam

Gość asina122
tylko jak się skupić na pisaniu? zeby nie myśleć o niczym innym? przez pisanie pracy zawaliłam już wiele nocy, a w dzień do pracy, ze nie mam już siły myśleć. a został mi tylko tydzien :/ jestem strasznie zmęczona, a marzę tylko żeby się wyspać. a muszę to napisać, oprawić, oddać. tylko jak to zrobić? racja trzeci rozdział najgorszy.

Gość asina122
proszę napiszcie coś, jakieś rady.

Gość asina122
up