Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywdzona przez innego

zamknelam facetowi drzwi przed nosem myslicie ze da mi jzus pokoj?

Polecane posty

wscibskaaaaaaaaaaa - Już Ty się nie musisz o mnie martwić, naprawdę :P Autorka używa tak chaotycznego języka, że niewiadomo czy mamy jej współczuć czy nie... Biedna dziewczynka ze slamsów z niską samooceną, tak? Powinnam zapłakać?

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
a to dlaczego nade mna? ja zwyczajnie probuje zrozumiec autorke...szkoda tylko ze nie napisal nic wiecej o sobie ostatnio bardzo byloz e mna zle ledwo co udalo mi sie z tego wyjsc====> moze faktycznie cos jej zlego sie stalo? moze faktycznie mocno tamto przezyla? ale wy dalej swoje....

Bo to nie jest kółko wsparcia, wbrew pozorom :P Zresztą pytanie postawione w temacie jest w miarę konkretne: czy da mi spokój? A nie roztkliwianie się nad losem autorki... że ją ktoś kiedyś skrzywdził... a teraz ją ktoś kiedyś dręczy...

Zresztą pytanie postawione w temacie jest w miarę konkretne: czy da mi spokój? ale jakos na nie nie odpowiedzialas ;-)

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
syty glodnego nie zrozumie jest takie powiedzenie najlepeij z kogos zrobic idiote...w tym wypadku z tej dziewczyny..posmiac sie ublizyc ...typowe dla kaffe:O ma dziewczyna problem i nkt jej nawet nic nie poradzi .... juz jak widze jej nie ma na topiku :(

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
ja przynajmniej chcialam pomoc ok zmykam 🖐️

ma dziewczyna problem i nkt jej nawet nic nie poradzi .... juz jak widze jej nie ma na topiku napisalas te gleboka mysl, ale jakos twojej rady nie widac :-)

Jest konkretne, ale nie mówiłam, że proste ;) Nie lubię bawić się we wróżkę.

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
bo nie wiem co poradzic trudna sytuacja dziewczyna cche a sie boi ze wzgl na to co ja spotkalo wczesniej...( szkoda ze nie napisal co)

Życie bywa przewrotne. Może jego to akurat kręci... ;)

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
napisala

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
zawsze szczery ja i wscibska i aurtoka to jedna i ta sama osoba plus inne czrane nicki..zal:O