Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrowia

MOJ CHLOPAK ŁYSIEJE POMOCY

Polecane posty

Gość mrowia

on sie tym bardzo przejmuje (ma dopiero 23lata) scial sie juz na krociutko zeby to bylo mniej widoczne.widze ze cierpi.moze ktos zna jakies sprawdzone specyfiki,kuracje,cokolwiek co mogloby pomoc?

Gość mrowia
pomocy :( chce mu pomoc

Gość ale tragedia pochlastaj się
:P

Gość Elass
Oj co to będzie? Jak ty to biedna przeżyjesz. A on? Boże, widzisz i nie grzmisz! Współczuję.

Gość mrowia
ja przezyje ale widze ze on sie przejmuje i cerpi.jak kurwa nie rozumiesz to sie nie udzielaj

Gość ononaonoooo
witaminy z przewagą cynku i wizyta u dermatologa!!!!!!!!!!!! Może to dziedziczne a jeśli nie to lekarz może pomóc.

Gość one one one
moj chlopak wylysial w okolo 6 lat. teraz juz ma wlosy tylko po bokach. niestety nie pomoglo nic, to sprawa hormonow.

Gość one one one
tez sie przejmowal ale w koncu sie z tym pogodzil. ma za to bardzo ladna buzie wiec tym nadrabia.

Gość mrowia
jest napewno genetyczne,jego ojciec jest lysy

Gość one one one
no i jego ojciec tez. te wszytkie srodki nic nie pomogly. mozesz mu pomasowac glowe to moze pobudzi niektore cebulki. ale tez lepiej scinac wlosy na krotko to je wzmacnia.

"na mądrej głowie włos się nie trzyma" :classic_cool: Znam pewną całkiem inteligentną osobę, która zaczęła łysiec koło 20, ale się tym nie przejmuje :classic_cool:

Gość mrowia
a jakies kuracje laserowe?czy to moze pomoc? teraz ciagle ma krociutkie wloski .on nie chce by bylo to jakos bardziej widoczne

mojemu chlopakowi tez wypadaly wlosy a ma 29 lat.. kupilam mu vichy taki w ampulkach.. niepamietam jak sie nazywa.. przed tym wlosy mu lecialy w oczach a po zsatosowaniu tego przestaly zupelnie! w pudelku jest ok 12 ampulek o ile dobrze pamietam i kosztuje chyba ok 100zl.. po jakichs 4-5 miesiacach znowu mu zaczely wypadac i kupilismy nastepne opakowanie.. jeszcze calego nie zuzylismy ale widac malutenkie nowe wloski pod tymi starymi.. sa jasniejsze i slabsze ale to juz dobry znak ze wogole zaczely rosnac.. pozdrawiam i niech sie nie martwi.. sa jeszcze tabletki ziolowe na wzmocnienie wlosow :) pozdro

no i dodam ze jak nakladalam mu kazda ampulke to dokladnie wmasowywalam.. moze nakladanie jednej zajmowalo ok 15 minut.. 3 razy w tygodniu wystarczylo. pozdrowki

Gość mrowia
ok anka dzieki sprobujemy

Na łysienie nic nie pomoże. To pewne. Ampułki, loxon, aminexil i inne tego typu specyfiki mogą tylko trochę opóźnić wypadanie włosów, ale odwrotu nie ma.I tyle. I najlepiej sie po prostu z tym pogodzić.To nie jest żadna tragedia. U facetów to normalne. Tragedią jest, gdy kobieta łysieje a zdarza się to coraz częściej u kobiet.Widząc łysego faceta nie ma sensacji a widząc łysą kobietę ?????????? To jest dopiero tragedia dla kobiety. I nie ma na to lekarstwa.jedynie przeszczep, który czasem też jest nie wskazany.

now lasnie.. aminexil.. dercos aminexil sie nazywaja :) stokrotas nie wiem czy to prawda ze nie odrastaja.. my naprawde zauwazylismy sporo nowych wlosow po uzyciu tego preparatu.. jego tata rowniez jest lysy ale stracil wlosy duzo wczesniej niz on..

Włosy odrastają, ale za każdym razem cieńsze aż w końcu cebulka obumiera.Tymi preparatami można jedynie opóźnić łysienie ale niestety tylko tyle.Po jakimś czasie włosy przyzwyczajają się też do tego preparatu i po prostu przestaje on działać.

mam nadzieje ze przynajmniej to opuzni sie o pare lat.. chociaz tak kilka lat po trzydziestce :) jak wtedy bedzie lysy to nikogo juz nie bedzie dziwilo.. ale ja jestem od niego mlodsza o 8 lat i nie chce zeby bylo widac narazie miedzy nami taka roznice.. z twarzy wyglada na 21 lat i dlatego kupilismy ten preparat.. narazie pomaga zobaczymy na jak dlugo..

Gość oooooojo
dziewczyny mam pytanie.ja tez spotykam sie z chlopakiem co niestety lysieje.mi to absolutnie nie przeszkadza.chodzi o moich rodzicow a zwlaszcza matke.ona nie moze tego przebolec.czy u was byly podobne sytuacje?jak ja przekonalyscie do swojej milosci?

No, cóż niektórzy jakby czują niechęć do łysiejących, tak jakby to była ich wina lub jakby się zaniedbywali.Prawda jest taka, że łysienie może spotkac każdego, nawet Twoja mamę. W dzisiejszym świecie łysieje wiele kobiet młodych a w czasie menopauzy prawie każdej kobiecie przerzedzają się włosy.Wydaje mi się, że jeśli rodzic nie akceptuje chłopaka córki, bo ten łysieje, to z nim coś jest nie w porządku.Nie ocenia się ludzi po wyglądzie, a juz zwłaszcza na podstawie tego czy łysieje, czy nie. Ale to jest mentalność starszych ludzi.

Gość oooooojo
no wlasnie.ciagle sie mnie pyta czy mu te wlosy odrosna. :S ja sie czuje jakby ona ylko patrzyla jak ktos wyglada.on musi byc wysoki i przystojny.bo co to ludzie powiedza znajomi z kim ja sie spotykam... no brak mi slow moje slowa i przekonywania nie dzialaja

Gość mrowia
ooooojo rozumiem twoj bol.u mnie tez mama krzywym okiem na to patrzyla.ale moj chlopak charkterem ndrobil.jest ok.kwestia rzyzwyczajenia.ale tu potrzeba hci ze strony mamy..trzmam kciuki

moj chlopak jest bardzo przystojny, ma ladny umiech i proste zeby i tym nadrabia.. tylko ze te wlosy.. pare lat temu mial bardzo geste wlosy a teraz mu sie zakola porobily i sie rzadsze zrobily.. moja mama go jesczze osobiscie nie poznala bo mieszkamy w anglii ale juz w czerwcu mam zamiar go zabrac do domu na odwiedziny.. mam nadzieje ze nie bedzie im przeszkadzac to ze ma rzadkie wlosy heh.. na blond to tak nie widac ale on jest brunetem i to widac.. mam nadzieje ze rodzicom nie ebdzie to przeszkadzac.. ma wspanialy charakter wiec mam nadzieje ze go polubia.. no i jest jeszcze jeden problem ze to slowak.. no ale mowiacy pieknie po polsku hmmm pozatym slowacki i polski to prawie to samo.. heh

Gość Letycjaaaa...............
Jeżeli chcesz to zapytam, bo znam pewnego chłopaka, który stosuje 100% pewne tabletki, zapisane przez dermatologa. Nie napisze Ci na czym to polega, wiem, tylko, że minimalnie mogą się wzmocnić, ale generalnie ich działanie polega na zatrzymaniu łysienia. Te tabletki trzeba brać cały czas, i sa drogie. Ja nie widze problemu, jak nawet młody chłopak łysieje, ale jeżeli dla niego jest to problem, to cóż, tez to trzeba zrozumieć. Jeżeli jesteś poważnie tym zainteresowana, to odezwij się, a ja postaram się skontaktować z tą osobą, i podam nazwę tych tabletek. T

Gość nelly rokita
wiesz co najpierw powinnaś podnieść mu samoocenę:) mówić mu że jest teraz taki przystojny i sexy w nowej fryzurze, że tacy na żołnierzyka cię podniecają:) dla mnie facet z króciutkimi włosami jest właśnie taki mrrauu:P i wszyscy łysiejący powinni się tak ścinać a nie zapuszczać na siłe pióra:) bo wtedy to wygląda nieciekawie ech zazdroszcze ci:) serio:) ale zdaję sobie sprawę, że dla twojego faceta to kompleks, więc na początku podnoś samoocenę, bo jeśli zacznie stosować specyfiki, które i tak nie pomogą jego kompleksy będą rosły aż zacznie myśleć o tupeciku:O

Te tabletki to prawdopodobnie finasteryd pod różnymi nazwami.Opóźnia łysienie ale rozwala wątrobę.A łysienia i tak nie powstrzyma.

Gość MAłazZzz
Musicie koniecznie zamówić grzebień laserowy Vivi comb z http://viviCoMbNalysienie.pl mój facet go używa (zamówiłam mu ) i włosków na głowie coraz więcej :)