Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila blondynka

seks w samochodzie?????????

Polecane posty

Gość mila blondynka

jak to jest? wasze doświadczenia ? bo chciała bym sprubowac ale jednak troche sie obawiam zwlaszcza ze ma byc to pierwszy raz z nowym partnerem. bo wolalam samochod nisz hotel.

\"nisz\" hotel...? a twój partner bezdomny...? lepszy maluch \"nisz\" pod mostem się pieprzyć :p

Myślę podobnie jak Kant Dupy :) W samochodzie można się kochać ze stałym partnerem a nie z nowym,ja bym się bała że uzna mnie za...

Gość łubudubu
sex w samochodzie to super sprawa, ale nie polecam zimą ;-) niestety musze sie zgodzic z powyzszymi opiniami- samochod jest raczej dla stałych kochankow, a na swój pierwszy raz z nowym partnerem wybierz bardziej romantyczne miejsce...

Gość mila blondynka
no ale w hotelu czula bym sie tak nieswojo jescze jak on by placil. to jak panna za kase ktora idzie sie bzykac. a nie chce by to tak wygladalo. jaki szybki numerek ? najpierw gra wstepna potem seks

ja proponuję na masce samochodu, więcej miejsca.

Gość łubudubu
a nie możecie zrobić tego u niego albo u ciebie w domu? wyczekajcie taki moment kiedy bedzie chata wolna... chociaz ja bym chciala, zeby moj partner zaprosil mnie na jakas romantyczna kolacje (przy swiecach), potem wynajelibysmy pokoj w hotelu i cieszyli sie soba... czy to nie romantyczne???