Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucharz Maciej

Co mieliście dziś na obiad przegrańcy?

Polecane posty

Gość kucharz Maciej

bo ja: - rybę w panierce mącznej smażoną; - ziemniaki z cwarkami; - sałatkę z kiszonej kapuchy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja dziś miałam tylko fasolkę po bretońsku i to z wczoraj bo mam straszną migrenę i nie chce mi się w garach siedzieć

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hiiihhhiiiiiiiihhh
rybę się je w piątki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość żytnią i popitę
:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharz Maciej
jestem ateista i jem kiedy mam ochotę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a ja zrobiłam piersi kurczacze zapiekane z pieczarkami, majonezem pod pierzynką z sera żółtego, do tego fryteczki i suróweczka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharz Maciej
a jak się robi pierś w przyprawach? i tę sałatkę z pekińskiej? :O:O może wprowadzę to d menu w mojej restauracji :O ryby są zdrowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharz Maciej
i te piersi w pierzynkach? jak się robi :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fajna z ciebie kolezanka
kartofle z sosem bite kutosem:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharz Maciej
za to bretońska strasznie zdrowa :O gazy całodzienne murowane :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a te piersi to robi się tak, że surowe piersi kładzie się na blasze na folii aluminiowej, posolić, popieprzyć, położyć na nich łyżkę majonezu i jak ktos chce to troche ketchupu, na to położyć przesmazone pieczarki i warstwę startego sera żółtego - wstawić do piekarnika na 20 minut temp 180 st

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharz Maciej
tak krótko? :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dajcie linka na nk
koleżanka --> jeszcze rycze ze śmiechu ja miałam fasolkę po bretońsku lub rosół z makaronem do wyboru ;-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharz Maciej
i dobre to? chrupiące czy nie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharz Maciej
wątróbka drobiowa czy wieprzowa?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
A ja na dieci... Dwa gotowane buraki, zupka serowa, trzy plasterki sera i herbata owocowa...Ale za to na deser pozwolilam sobie na dwie kuleczki Ferrero Rocher

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja o swojej fasoli nie powiedziałam że jest zdrowa a Ty o swojej smażonej zapewne ociekającej tłuszczem rybce, owszem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dla mnie to
daj juz spokoj z ta watrobka 😭 codziennie tylko watrobka :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharz Maciej
a zupa serowa to jaka? :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość leje z ciebie setunia
:D atróbka:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wieść arka
a ja nie jADLAM nic bo mnie facet opuscil

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharz Maciej
moja rybka nie ociekała tłuszczem! :O była sucha i soczysta swoim naturalnym sosem :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharz Maciej
to tym bardziej powinnaś jeść skoro opuścił, nareszcie możesz sobie pozwolić na rozpasanie kaloryczne :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×