Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanie mam

Jak wyeksponowac piersi? Jak powiekszyc bez operacji?

Polecane posty

Gość takie pytanie mam

Witam. Zainspirowalam sie topikiem na temat prowokowania piersiami. Jednak nie zupelnie chodzi mi o to co autorce. Tak sie wlasnie zastanawiam jak ladnie wyeksponowac piersi? Zeby wygladaly seksownie i wyzywajaco ale nie wulgarnie? Biust mam nie maly ale tez nie za duzy. Jak sprawic zeby wygladal na troche wiekszy? Uwazam ze wiele kobiet ma ten problem co ja. Dlatego moze bedziemy sobie tu radzic. Jakie staniki mozecie polecic, dekoldy, moze jakies marszczenia, desenie,wzory na wysokosci biustu? Jakas bizuteria?Albo jakies sprawdzone kremy, masci, balsamy na polepszenie wygladu piersi? Ja slyszalam ze dobrze dzialaja natryski raz zimna raz goraca woda, jednak do przyjemnych to nie nalezy :/ Radzcie cos kobietki, na pewno macie jakies swoje sztuczki i sposoby :D Pozdrawiam.

Gość Dobry stanik
Musisz uzywac zamiast miekkich stanikow push-upy przede wszystkim

Gość takie pytanie mam
Nikt nie zna jakichs dobrych sposobow? Co do tego braku stanika pod bluzka. Ja nie chce kusic sterczacymi sutkami. Wtedy dodatkowo piersi sa mniejsze, maja gorszy ksztalt i troche wisza. Szukam raczej sposobow aby je powiekszyc chociaz optycznie i zeby ladnie sie prezentowaly.

Gość .......a
upup

Bluzeczka z rękawkami bufkami, z dekoltem, troszkę dłuższa, tak zeby na biodra opadała, do tego leciutki, najlepiej srebrny naszyjnik. Albo bluzki odcinane bod biustem, gorsety, spódnice z podwyższonym stane. I zawsze małe naszyjniki.

Gość aniulka 1234
Moim zdaniem najseksowniej wyglądają jędrne piersi młodej dziewczyny, która nie założyła stanika pod bluzkę.

Gość krzys 23
chyba obcisła bluzke zalozyc?

Gość pewnie że suty pod obcisłą
bluzką są cool :)

Najlepiej by było jakbys wrzuciła zdjecie, to łatwiej by było Ci podpowiedzieć.

Gość takie pytanie mam
upup

Gość takie pytanie mam
Ale jak mozna je ladnie pokazac w staniku? Bo bez to nie chce...

Gość zdejmij bluzkę i stanik
a następnie przebiegnij się z gołym torsem po korytarzu swojego gimnazjum podczas długiej przerwy krzycząc: "Wolność, Równość, Braterstwo!" - efekt murowany :classic_cool:

Gość takie pytanie mam
Tylko ze ja nie chodze juz do gimnazjum lecz koncze liceum. "Smieszne" rady mozecie sobie darowac.

Gość ja bym się zastanowił
kto tu jest naprawdę śmieszny :O🖐️

Gość Widzeee
Widze ze sam zascianek. mohery lub dzieciarnia sie tu wypowiada zgorszeni jakimikolwiek tematami zwiazanami z plcia

Gość madziula19
Fajny temat. Sama sie nieraz zastanawialam jak wyeksponowac ta czesc ciala. Ma ktos jeszcze jakies pomysly?

Gość uczynna
bluzka w serek dobry stanik w piers do praodu

Gość brrrrrrrrrrrrr
fajne są półbiustonosze, nie na co dzień do pracy, chociaż może od czasu do czasu ... formują biust, żeby nie opadał a zostawiają odsłonięte sutki. Jak ktoś lubi efekt odciśniętych brodawek to jest strój ok. Jak materiał jest sztywniejszy brodawek nie widać ale w dekolcie jest niesamowity efekt - jaki by nie był głęboki nie widać skraju materiału stanika. Można szaleć - nawet odsłaniać skraj ciemnego pola brodawki

Gość asnaebaem
zapodaj zdjecie cyckow pleaseeeeee

Gość roland22
Wrzuc foto na topik LARISSA będzie konkurs:-)

Gość brrrrrrrrrrrrr
mocno prowokujące jest też pokazywanie biustu przy pochylaniu się. Niedawno chciałam dokuczyć jednej z koleżanek, no powiedzmy że koleżance. Półbiustonosz i lużna zapinana bluzka. guziczki niby grzecznie zapięte, ale przy pochylaniu przy podawaniu czegoś przy stole ... Najpierw 2-3 razy jej tak podawałam, niech zobaczy co jest grane a potem już jej facetowi, innym też ale jemu najwięcej. Beka była bo jak go czymś częstowałam nie trafiał palcami tak się zagapiał.

Gość gość
nie trzeba je powiększać , by wyglądały seksownie i pięknie ja po prostu kupuję dobrze dobraną bieliznę w Salonie Zdrowego Biustu Pruszcz Gdański tam potrafią odpowiednio dostosować bieliznę do potrzeb

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji