Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

jak poskromić instynkt macierzyński?...

Polecane posty

Jestem młodą zdrową kobietą, 22 lata, 3 rok studiów planuje zacząć drugi kierunek. Ślub zaplanowany na za dwa lata, a ja czuję....że bardzo pragnę zostać matką. Nie możemy pozwolić sobie na ten luksus, nie stać nas. nie teraz...

no tak... dla mnie dziecko to luksus... nie oszukujmy się, na wychowanie potrzeba pieniędzy

Gość jajniki sobie wytnij
LOL qrwa mac

sorki ale skad wiesz czy czasem do slubu ktory ma odbyc sie dopiero w 2011 roku przypadkiem sie nie rozstaniecie czemu nie bierzecie slubu wczesniej ????

Gość na wesele było
a na pampersy nie ma ? dama kameliowa kurwa twoja byla mac

Ponieważ dopiero od 2011 będziemy oboje mogli stanąć finansowo na nogach, póki co ja mam dorywczą pracę, oboje studiujemy,.Nikt kto kocha nie zakłada rozstania. :) My nie zakładamy

Gość Anq
Co to za debilizm z tym instynktem? Suczka jestes czy co? Po prostu nie masz dziecka i juz. Poczekasz i bedziesz miec potem. Po co ci dziecko teraz?

Gość az wstyd sie przyznawac
Mnie ciegle zastanawia po jakiego kija ludzie sie zareczaja i planuja slub za trzy lata. Parodia. Pzez takie zachwania znaczenie zareczyn sie zmniejsza. Dla mnie zawsze bylo jasne ze jak sie zarecze to w ciagu roku wezme slub. I tak zrobilam. A bylam z moim obecnym mezem 6 lat zanim sie zareczylismy. Tez ze wzg na studia. Bezsensu bylo dla nas sie zareczac i jeszcze przez kilka lat nie brac slubu. Zareczasz sie -oznacza, ze bierzesz slub w najblizszym czasie. Mozna miec ciastko albo zjesc ciastko. Takze jak slysze ze sie ktos zareczyl i planuje slub za dwa lata to z politowaniem to komentuje i w dupie mam takie zareczyny. Nie wiadomo co sie przez te 2 lata wydarzy.