Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość make_money..

gdzie coś takiego znaleźć?

Polecane posty

Gość make_money..

Witam wszystkich. Mam na imię Mariusz, mam 27 lat. Trafiłem tu przez przypadek, ale widzę, że można znaleźć tu trochę życzliwych osób, które od serca coś doradzą. Całkiem przypadkiem na jednym z zagranicznych kanałów telewizyjnych trafiłem na transmisję EPT. To takie zawody w pokera. Do wygrania są naprawdę duże pieniądze. Zacząłem oglądać i naprawdę się w to wkręciłem... teraz pytanie. Gdzie można się nauczyć grać?? Są jakieś ksiązki z instrukcją?? Oczywiście na sam początek nie będę grał na wielką kasę, bo nawet takiej nie mam. Szukam czegoś taniego... może są jakieś kursy? Pozdrawiam

poszukaj w necie zasad gry i pograj na jakimś portalu z grami (np na kurnik.pl lub wp.pl)

Dwudziesto siedmioletni mariuszu, doradzam w Bravo Girl. Cieszę się, że do mnie napisałeś. Tak mozna coś takiego znaleźć. polecami Ci wypróbowany sposób - Google. Pozdrawiam, życzę dużych wygranych i znalzienia wymarzonego chłopaka.

Gość small_blind
a ja myślę, że najlepiej żeby jakiś znajomy Ci wyjaśnił zasady

Gość pavvvvvvvvvcio
wiesz co, może jakiś zestaw na allegro sobie zobacz?? tanie też można znaleźć

Gość gąsiorek Maciek
fajowy ten zestaw :D

Gość mała zacierka
Wypraszam sobie takie debilne oszczerstwa. mam gdzieś allegro i cale ten sapmy. ja swój kupiłam w empiku jak się później okazało przepłaciłam. tą akcje pokazuje jako przykład niedrogiej zabawy