Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaciatko30

balsamy do ciala

Polecane posty

Gość agaciatko30

hej dziewczyny mam b sucha skore, wrazliwa sklonna do podraznien i rogowacenia. jakie balsamy/olejki do ciala polecacie?

Gość garnier w czerwonej
butelce(opakowaniu) do suchej skory -dla mnie jest swietny

Ja mam bzowy z YR i jest bardzo fajny :) ślicznie pachnie, ale potem zapach się ulatnia. Jest lekki, nie zostawia tłustego filtru, ale dobrze nawilża :)

jestem alergikiem więc logiczne że mam suchą wrażliwą skórę i ostatnio stosuję rewelacyjny balsam dostępny w aptece CETAPHIL MD, polecił go go alergolog można stosować również na twarz

Gość dupadupadupa7777
co to wogole za temat założyła go jakaś baba co promuje YR

Garnier do skory suchej w rozowej butelce, świetnie nawilza i bardzo łądnie pachnie

Gość agaciatko30
garnier w czerwonej jest niestety dla mnie za slaby, tzn nie wystarczajaco nawilza mi skore, potrzebuje cos naprawde extra przy moich problemach... dupadupa7777- to ja zalozylam topik i nie reklamuje zadnych kosmetykow magdaaa32- jaka cena i pojemnosc tego balsamu?

Gość gość
ja ostatnio odkryłam genialny balsam, który przeznaczony jest do pielęgnacji skóry po depilacji https://joannaslashes.pl/pl/ tutaj można go znaleźć, firmy ROXY, genialny po prostu genialny. Skóra po nim jest fajnie nawilżona i naprawdę bardzo gładka. Podoba mi się to bardzo. Cena też okej

Gość gość
gość wczoraj Podaj skład bo za tak wysoką cenę to ja oczekuję czegoś duuuużo więcej niż "ok" :O

Gość darnis

Balsam ze śluzem slimaka u mnie się bardzo dobrze sprawdził, on jest z eveline, także pewnie w większości drogerii jest dostępny. Od kiedy pamiętam używam od nich balsamów, mają naprawdę dobre kosmetyki do ciała. Ten dobrze nawilża, u mnie się sprawdza, a mam suchą skórę.

Gość marta

Zamiast balsamu do ciała używam https://proaktiv.pl/s/2-30-0-NIEJONOWA-NANO-MIEDZ-KOLOIDALNA-CU-500---z-atomizerem-100-ml.html i wyniki oszałamiające. Jeszcze takiej gładkiej skóry nigdy nie miałam. Żadnych wyprysków, a miałam do nich tendencję. Trochę mnie na początku wysyfiło po pierwszym zastosowaniu, ale pewnie z tego powodu, że organizm się oczyszczał.