Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samaniewiem

niski obcas do sukni

Polecane posty

Dziewczyny powiedzcie, bo wy napewno bardziej się na tym znacie. Ja przyzwyczajona jestem do butow sportowych albo z taka podeszwa, ktora nie posiada zadnego obcasa. Czy do sukienki ślubnej można założyc buty na niskim obcasie :?: Przyznam się szczerze, że chodzenie na wysokim obcasie sprawia i nelada trudności. A śmiesznie byłoby wywinąć orła dochodząć do ołtarza. :wink: Ale by był wstyd :!: :!: :!: Pomóżcie.

takie by były w sam raz ale czy na niskim obcasie można kupić w salonie ślubnym?? bo tak gdzie kupywalam suknie to dzien wczesniej dopiero go otworzyli i butów zadnych nie mieli....

Gość to kup buty
nie w slubnym tylko w obuwniczym sklepie :. albo na allegro pewno ze da sie ladne buty na niskim znalezc :. zalezy duzo od sukienki ale powodzenia:>

samaniewiem - ja tam tez nie będę miała wysokiego. Wiem że wysoki obcas jest piękny, a ja nie jestem zbyt wysoka do tego, ale uważam, ze musze też być praktyczna i pomyśleć o tym, ze pół dnia i cała noc przedemną - jak ja wytrzymam w pięknych butach na pięknym wysokim obcasie?!!! No way!!!!!

Gość neffi
Proponuję buciki z kolekcji slubnej Ryłko na 3 cm szpileczce. Zgrabne i kobiece. Wyższe obcasy sa ładniejsze, ale mnie czeka duże wesele i jeżeli mam tańczyć do białego rana, musi być coś wygodnego. Zresztą pod sukienką nie bedzie widać, czy wysoka czy niska szpileczka. Ważne, żeby kiecka nie była za krótka:)

Gość pikkapika
buty na niskim obcasie wyglaaja okropnie. i to nie tylko slubne. ale ogolnie.

Gość evvvunia
ja tam planuje miec całkiem płaskie buty