Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okulary9-

Jak szybko schudnąć?

Polecane posty

Gość okulary9-

Chciałabym schudnąć 10kg. Ważę 56kg. Jaką dietę polecacie? a może głodówka?

Gość nudzi mi sie
lepiej wolniej i na dluzej

Gość okulary9-
A możesz polecić jakąś skuteczną dietę? Nigdy się nie odchudzałam ale w ciągu 3 miesięcy przytyłam 10kg :-o Teraz czuję się gruba :-(

Gość okulary9-
?

Czesc ja ci powiem ze ty malo warzysz ale jak bylas jeszcze chudsza to ci teraz to przeszkadza.Moze tabletki na odchudzanie chociasz z twojom wagom niewiem czy lekarz by ci je przepisal.Moze dieta taka 14 dni.Wejdz sobie na forum o dietach tam dziewczyny napisaly rozne ta o tej co mysle to jest chyba kopechcka nie jestem pewna poszukaj napewno znajdziesz.Ja tesz chcem schudnoc z 10 albo 15 jak dam rade.Biore tabletki i mi pomagajom cwicze do tego i pije cherbatki jak zielona czerwona.Juz je biore 3 tydzien czekam jak minie miesiodz i sie wtedy zwarze to powodzenia odezwi sie czy znalazlas dietke.Sorki z gory jak som jakies bledy w pisowni.

Gość fr65
uażaj bo szybko schudniesz te 10 kg a potem mozesz przytyc 15 odchudzaj sie z glowa, nadwagi nie masz takze zaczniej od 2- 3 kg zapisz sie na areobik

Gość hohoohp
ale tepak z ciebie jola

Szkoda ze ty niejestes TEMPAKIEM TY NIEDOROBIONA DZIEWCZYNO NARRRRRRRRRAAAAAAAAAAAA.

Gość do jola
wybacz ale robisz masakryczne błędy

Gość przestan zrec
grubasieee

Gość karmazyna
Do autorki: 1. głodówka bardziej szkodzi, niż pomaga (w czasie głodówki organizm przestawia się na gromadzenie zapasów, więc z każdego posiłku po głodówce wysysa, co tylko się da, na wypadek następnego postu - a więc nie dość, że się nie chudnie, to jeszcze się tyje) - nie wspominając o strasznych szkodach w organiźnie spowodowanych niedoborem ważnych składników odżywczych - no i jest jeszcze strasznie szkodliwy efekt jojo 2. banalne, ale skuteczne: nie jedz tuczących rzeczy 3. stosuj zasadę "jeść tyle samo, ale częściej i w mniejszych porcjach" (wtedy nie rozpycha się żołądka, ten z kolei się kurczy, dzięki czemu stopniowo potrzebujesz coraz mniej jedzenia, żeby czuć się sytą) - i ważne, by jadać regularnie! 4. sport, sport, sport - niezastąpiony! nie musi być jakiś katorżniczy, ważne, żeby ćwiczyć systematycznie 5. nie wierz wadze - mięśnie są cięższe, niż tłuszcz, dlatego można jednocześnie spalać tłuszczyk, lepiej wyglądać i przybierać na wadze :D Uh, rozpisałam się :D Mam nadzieję, że to pomoże :D

Gość karmazyna
Aha, jeszcze jedno - jeżeli już patrzycie na wagę, to zdrowa granica chudnięcia to około 2-3 kg na tydzień :D Nic od razu, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość :D

Gość upasalala
Jolka, Jolka pamiętasz... dysortografię mozna pokonać łatwiej niż nadwagę!