Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfd

facet powiedzial mi ze jak nie schudne to koniec...

Polecane posty

A przy 155 ( tak wiem, mała jestem ) ile powinnam ważyć ? Bo teraz mam 56 kg to dobrze czy za dużo ? ZA DUZO! ja przy 160 waze 49:)

Gość łajka3000
Zależy jak wygląda całokształt. Kiedyś ważyłam 49 kg (na 1,63 m) i wołali na mnie miss anemia. Same kości, zero piersi - a niby powinno być ok. Jak dla mnie najlepiej 52-54 kg :) A się przejmujecie pierdołami. Dzieci w Afryce BMI sobie nie obliczają...

Jak mu przeszkadza Twoja waga, to niech wypieprza i szuka sobie anorektyczki. Ja jeśli podejmuję decyzję o odchudzaniu, to tylko dla siebie samej, w życiu nie zrobiłabym tego dla faceta!

Gość ninkeks
kurcze mierze sobie 170 i waze 50 kilo, a gruby brzuch jest! Ile powinna wazyc?

Gość Słuchaj się takiego faceta
Jak się z kimś jest to bez względu na wagę. Zrób jak Ci każe to na stare lata kopnie Cię w dupę, albo zdradzi jak tylko kg przytyjesz np. po ciąży. Znajdź innego bo szkoda tylko sobie życie marnować na gada co patrzy na wygląd.

Gość za rok matura za rok cały
Zjedź go :D A tak na serio to koleżanki z forum jak zwykle doradzają rozbicie związki zamiast szczerą rozmowę z facetem ;)

Gość Masz byc panienka na pokaz
I koniec :) a on ma rzadzic twoim cialem. Troche to dziwne, ze mu sie podobalas taka jaka jestes jak nie mial czego do poruchania za free. Kumplom i rodzince sie chyba nie podobasz, straszne :) nie wygladasz jak z okladki. To dopiero poczatek :) Doczep sobie wlosy, zrob sobie cycki, mozesz jeszcze schudnac, czemu to czemu tamto. Na takie zagrywki odpowiada sie krotko i na temat, ze to twoje cialo a jak mu sie przestalo podobac to niech spierdala.