Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucoooona

Strasznie tracę włosy. Ktoś jakoś wyszedł z tego?

Polecane posty

Gość zasmucoooona

Zawsze długie, gęste, mocne i puszyste. Wszyscy zawsze zazdrościli, a dziś moge wyciągać pasmami. Nie to ze jeden wlos, dwa.. całe pasma wyciągam. Prześwituje mi skóra głowy, włosy tak jak zawsze raz dwa rosły tak od paru miesięcy nic. Kitka nie mam z czego zrobić a dermatolog dał jakiś płyn do wcierania i tabletki ktore bralam od miesiecy (skrzyp, A+E itp). NIC nie daje. Czy ktoras z was miala podobny problem i wyszla juz z niego?

Gość irta
bralas antykoncepcje?

Gość zasmucoooona
biorę cały czas. ale Yasminelle, lekarz kiedys mowil (we wrzesniu) ze moze cos pomoga, zmian na lepsze zadnych. dermatolog mowil ze mozna ewentualnie zmienic na Diane ale niechetnie. nie wiem dlaczego...

Gość ktoooos
mi ostatnio też dużo włosów wypadało,brałam skrzypowite i jakoś samo przeszło

Gość irta
to przez to Ci wypadaja wlosy ...po antykoncepcji... obejrzyj tez dobrze nogi (szczegolnie z tylu pod kolanemi) czy nie wyszly Ci zyly ktore moga byc przyczna zylakow to tez skutek anty... antykoncepcja to cos za cos....;)

Gość gwiazdeczka778
mialam ten sam problem co ty i nic mi nie pomagaly....trwalo to pol roku, wlosy tak mi sie przerzadzily, ze nocami spac nie moglam i musialam obciac wlosy 50 cm. bo wszedzie bylo ich pelno, a najgorzej po umyciu....ale moj dermatolog powiedzial mi, ze nic mi nie pomoze, po prostu raz na 5 lat wlosy wychodza mocno, poniewaz te stare mieszki wlosowe obumieraja itd....juz dokladnie nie pamietam jak to bylo.....no i nie mozna sie denerwowac, bo od stresu tez wlosy wypadaja, ale powiem ze teraz jest ok. odpukac, ale ja caly czas biore skrzypowite i raz na 3 miesiace kupuje w aptece ampulki vichy i wcieram w skore glowy.....mysle, ze to mi pomoglo...

Gość zasmucoooona
no tak, ale mi już problem z włosami zaczął się latem, a antykoncepcyjne dostałam dopiero we wrzesniu, wiec to chyba nie łączy się tak... :(