Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koza fika

Siedzenie na kafeterii

Polecane posty

Gość koza fika

to dla mnie przyjemnośc ......a i czytam bloki niektórych blogowiczów - ciekawi mnie czyjeś spojrzenie na wiele rzeczy. W tej naszej codzienności nie ma kiedy niiektórych ważnych spraw przemyśleć do końca .I chociaż mam ciut doświadczenia życiowego wiele spraw przez ludzi odbieranych jest zupełnie inaczej ,niź bym ja to oceniła.

Gość koza fika
tylko wszech beny sexizm mnie wkur........a bo jak facet coś napisze to od razu 20 wpisów jest a koza to prawie jak kura domowa ,dziobie sobie ale szkód nie narobi -to po kiego wrzaskuna tym się zajmować?

Gość koza fika
* wszechobecny

Gość a czy
chyba nie zrozumiałam:(

Gość avasti
Gandzia zostawia ślady jak sanek płoza A pamięć zawodna jak prognoza To skleroza Poza tym istnieje sprawnych komórek doza Chwile przychodzą tam jak ***KOZA*** do woza :D:D:D:D:D

Gość koza fika
ludzie ostatnia sobota karnawału jest!!! - kopytka same chodzą

Gość a ja tam lubię seks
z kopyta kulig rwie...

Gość koza fika
Otwarcie mowiąc nie chodzi o banalne wpisy -takie albo śmieszą ,albo nie. Generalnie piszą kobiety -wiadomo dlaczego. Męzczyżni jak natura wskazuje mają zająć się przedlużeniem gatunku.

Gość koza fika
Niestety ponad polowa facetów straciła kontrolę nad mózgiem i ugania się za dobrami doczesnym ,zniekształcając przytym połowe populacji tym samym -przerabiając penisy na klucze do garażu w swoim pełnych erotycznych przygód domu i bankomatu >męskie panie pragną wizażu ,podrózy i markowych ubrań ....... i okaże się ,ze kobietą zostanią tylko nieskażeni beduini na wielbładach.

Gość koza fika
Tylo my mamy problem iść do łóżka z tym a możne z tamtym? Panowie idą za każdym razem -traktująć p r a w d o p o d o b n i e większość pań jako nowe doświadczenie życiowe.