Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludzie pomocy

Pomocy-Pomocy

Polecane posty

Gość Ludzie pomocy

Jak zrobić.. jak zerwac z nim kontakt:( CHodiz o bylego faceta, przez 4 miesiące zero kontaktu, nieodzywal się po tym jak zerwał.. wogóle trochę nie łądnie postąpił, chodz nie twierdze że moja wina też w tym byla, bo ja aniołem nie była:P Ale do rzeczy, od ok. 2 miesięcy znowu się kontaktujemy, jest fajnie, spotkania itp. Ale wczoraj się całowalismy, było super, ale..nawet gdybyśmy chcieli byc znów razem, na naszej drodze stoja wszyscy, poza tym w nas jest ogrom żalu, we mnie, ciagnie go do niego, alei odpycha, nie jestem miła, dusze w sobie ten żal,a on to wie:((Co zrobić..dobrze nam się gada, jest okej, ciagnie nas do siebie.. ale..

Gość Ludzie pomocy
Wczoraj sam powiedzial mi.. po tym jak mu powiedziałam że to nie ma sensu, to głupie.. że naprawdę jest nieciekawie, że tyle stoi rzeczy nam na drodze..:P Ale że on nie potrafi, ze mnie kocha, jest zazdrosny i juz zawsze będzie skradał te buziaczki. Że może lepiej jak znajde sobie kogoś, bo on mnei zrani, a nie chce tego..Doszliśmy do wniosku, że robimy jeden krok w przód i 10 w tył:(((

Gość Ludzie pomocy
Nie może byc razem.. bo zaraz wszystko by sie popsuło.. zerwac kontaktu tez nie umiemy bo ciągnie nas do siebie:((

Gość Ludzie pomocy
Błągam co robić..