Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarekvextra27

przasadzam?czy mam rację?

Polecane posty

Gość jarekvextra27

witam.otóż mam problem może to nie jestem problem ale jdnak przeszkadza.otóż moja dziewczyna przed każdym seksem wskakuję pod prysznic na 10 minut.cieszę się że jest czyściutka i wogóle ale kiedy mam ochote ,,tu i teraz" na szybki i dziki seks ona całuje mnie i mówi ,,kotku 10 minutek wskocze pod prysznic i już jestem" no i całe podniecenie znika.nie wiem jak ją przekonać że czasem warto zapomnieć o wszystkim i oddać się rozkoszy..ona wogóle ma hopla na punkcie czystości ale to jest na plus jest zawsze czyściutka i zadbana

Gość Biedroneczki bez kropeczki
Moim zdaniem przesadza dziewczyna, bo w kontakcie ludzi kochajacych się czy też działających w inny sposób na siebie, nie chodzi o to by być sterylnym, idealnym, jak z fabryki ;) Rozumiem - umyć się po przyjściu do domu, po całym dniu gdzieś w ruchu, albo po jakimś wysiłku. Ale jeśli siedzicie w domu, nagle bierze was ochota a dziewczyna myk pod prysznic to jest to dziwne. A co z porannym seksem? Też leci się myć przed?

Tj. mówi Levviatan, idź z nią czy tego czy nie :P i tam się wyżyj :P

Gość Teodorek
Masz czystą,gotową na sex kobietę w łóżku i narzekasz? O tempora,o mores!

Gość tak myslałam
ja mam tak samo jak Twoja panna, jak wszystko gra tonic mnie nie blokuje

Gość jarekvextra27
z nią pod prysznic..trudno będzie..ona traktuję łazienkę jak jakieś swoje sanktuarium..nikt nie może jej przeszkadzać ani wchodzić.twierdzi że facet nie powinien wiedzieć co kobiety robią ze sobą w łazience i takie tam.. no cóż kocham ją ponad życie jakoś dam radę przynajmniej jest czysta :Da rozmawiałem już z nią na ten temat i delakiatnie wspomniałem że mi by to nie przeszkadzało gdyby nie była nieskazitelnie czysta itd..ale widocznie nie zrozumiała

Gość KAPITAN BOMBAAAA
Na moje, to ona ma penisa, ktorego przed seksem musi ukryc w tylku, tak, zeby wyeksponowac pochwe ktora rowniez posiada. No bo jak inaczej to wyjasnic? Przed kazdym seksem lazienka, a lazienka sankturaium... wspolczuje.

Jeżeli dziewczyna dba o higienę na codzień, to nie ma powodów do wskakiwania pod prysznic przed seksem.