Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia2270

potrzebuje ubran

Polecane posty

Gość misia2270

jesli ktos ma niepotrzebne ubrania spodnie ,kurtki ,buty bardzo potrzebuje jestem w ciężkiej sytuaci materialnej

Gość tarayaya
na jaki rozmiar-rozmiary?

Może coś bliżej napiszesz o tym ? Jeśli to nie prowokacja !

Gość misia2270
rozmiary 36-38 i dla córki 120 cm i nie sprzedaje ciuchów

Gość misia2270
jesli byłabym zdrowa to napewno pracowałabym bo jestem po przeszczepie

Gość kasica5
misia2270 no to do opieki idx,do PCK,do swojej blizszej i dalszej rodziny sie udaj po pomoc.

Gość to nie jest zadne
zebractwo po prostu zapytala czy ktos ma.

Gość misia2270
jeli bys była w takiej sytuacji bys była ciekawe co bys zrobiła

Gość tarayaya
jest tyloe osob ktore maja niepotrzebne rzeczy po sobie i po dzieciach to wola wyrzucic niz dac potrzebujacemu!wstyd mi za was rodacy!=/

Gość kasica5
misia2270 jakbym była w takiej sytuacji,to po 1 ojca dziecka bym zmusiła do pąłcenia alimentow lub jakby był ze mna to zmusiłąbym go do wiekszej dbałosci o rodzine ,a to wiarze sie z podjeciem dodatkowej pracy. po 2-udałabym sie do rodziny blizszej i dalszej po 3 udałabym sie do odpowiednich instytucji po pomoic finansową i rzeczowa,po 4 w swwoim miejscu zamieszkania prosiłąbym ludzi aby mi pomogli w trudnej sytuacji materialnej. Wiadomo,ze ambicja,ze wstyd,ale w takim połozeniu trzeba honorowo podnosic głowe i prosic a nie ukrywac sie i anonimowo prosic o pomoc.Trzeba miec honor,bo jak sie go nei ma to proszenie o pomoc to zwykłe zebractwo

Gość kasica5
tarayaya ja nie wyrzycam,ale daje osobom ktore znam i wiem,ze one robia wszystko aby biedy sie pozbyc.

Dziewczyny,trzymajcie się tematu .Nie chcecie pomóc-nie musicie .Darujcie sobie zbędne komentarze :o

Gość kasica5
Modeta to nie sa zbedne komentarze,to sa porady.A poza tym krytyka takiego zebractwa to zadna wada.Trzeba wreszcie ludzi nauczyc ,ze zaswoje zycie odpowiada sie samemu.Jezli autorka jesyt po przeszczepie to cbhyba kiedys pracowała.jezli przed ur.dziecka miała ten przeszczep to po co zachodziął w ciaze gdy wiedziała,ze nie sprosta wychowaniu i utrzymaniu dziecka.

Prosi o ubrania,nie pracę :oDlaczego uwazasz,że ma złe intencje i handluje -sprzedaje ubrania ? no ,proszę Cię :o prosze nie odnosic sie do moich postow,są uwagami i zostaną usunięte

Gość kasica5
Modeta juz napsiałam co autorka powinna zrobic.Anonimowo fajjnie prosic o pomoc a w zyciu normalnym udawac oosbe zaradna zyciowo.Trzeba miec honor aby poprosic,ale prosioc w eralnym zyciu a nie zakąłdajac tematy na forum i liczac na naiwnosc ludzi.

Gość kasica5
A ludzie po przeszczepach takze pracuja.

Gość to nie jest zadne
dokladnie,zapytala czy ktos ma ubrania. a nie czy ktos ma dobra rade dla niej.

Ja wierzę ,że ludzie są uczciwi,że pyta na forum?-- moze po prostu się wstydzi ? Nie osądzam z gory:) zmykam Miłego dzionka 🖐️

Gość kasica5
to nie jest zadne zycie nie polega na tym aby cos od kogos chcec,ale aby szukac wyjscia z sytuacji w jakiej sie znależlismy i nie poprzez zebractwo,do tego ejszcze anonimowe.

Gość to nie jest zadne
spytala o ubrania o nic wiecej po co ty sie wkrecasz dajac swoje dobre rady skad wiesz jaka ona ma sytuacje moze nie ma rodziny,ktora moglaby poprosic,moze juz porosila swoje otoczenia. gowno wiesz a piszesz smieci.

Gość misia2270
ludzie po przeszczepie wątroby nie pracujo

Gość tarayaya
kasica5 tarayaya ja nie wyrzycam,ale daje osobom ktore znam i wiem,ze one robia wszystko aby biedy sie pozbyc.lepiej nie krytykuj bo jeszcze nie wiesz co ciebie w zyciu spotka.mozliwe ze korzysta z internetu u kogos...przestancie krytykowac do licha!

Gość kasica ty prostaczkoprze

Gość kasica ty prostaczko
przestan juz pokazywac jak to wszyscy jestesmy odpowiedzialni za wlasne zycie. moze ona korzysta z czyjegos internetu? albo z biblioteki, gdzie jest dostęp za darmo? moze ojciec dziecka nie zyje? uspokoj sie i schowaj te swoje durne komentarze do kieszeni. nie chcesz pomagac, to paszoł von!

Gość misia2270
żałuje ze spytałam sie czy ktoś ma do oddania kżdy jest nastawiy negatywnie

Gość to nie jest zadne
kasica jestes straszna.ani zaradna,ani madra po prostu straszna.

Gość kasica ty prostaczko
ciagle chrzanisz o tym honorze. jestes taka honorowa? przedstaw sie czarnym nickiem:P pokaz wszystkim kim jestes i podpisz sie pod swoimi opiniami.

Gość kryśka mazowieckie
kasica widac jaką jestes nieczułą osoba, najlepiej powiedziec "niech kazdy żyje swoim życiem" , Tobie pewnie sie powodzi na tyle, że nie musisz o nic prosic, ale nie życze Ci znaleźć sie w trudnej sytuacji. łatwo osądzać ... ja nigdy w zyciu jeszcze nie odmowiłam pomocy osobom chodzącym po domach - jesli prosza o jedzenie lub ubrania to nie odmowie nikomu, sumienie by mnie zjadło. Tobie tez by nie ubyło, gdybys pomogła w jakis sposób, a Ty pewnie trzaskasz drzwiami przed osobami potrzebującymi - żałosne. najlepiej zamknąć sie przed światem i jeść pieniądze. a drugimi ludźmi gardzic. oby koło fortuny nie obróciło sie przeciw Tobie.

kasica5 misia2270 odpowiesz mi na pytania Kasica, weź już się nie kompromituj.