Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleinemaus...

Moda na wiosne 09-jakie kolory butow,kurtek,torebek?

Polecane posty

Gość kleinemaus...

co jest modne tegorocznej wiosny? wstawiajcie linki i piszcie:))

Ja wiem tylko tyle,że powraca moda hipisowska.Widziałam już w paru sklepach takie ładne zwiewne sukienki.Ale chyba ważne jest to,żeby mieć swój własny styl :)

Gość kleinemaus...
wiesz ,masz racje,ale jak kupie cos sobie czego nikt nie nosi,czuje sie "odstaje". i sie podoba styl cameron diaz,ona sie bardzo fajnie ubiera,zastanawiam sie tylko jakie kolory sa modne,w h&m znowu wisi wszystko mozliwe i nie wiadomo co kupic..:( dzieki,pa:)

Wiem, że fiolet nadal będzie modny, biel oraz różne odcienie beżu.A ubrania mają być modne, takie o jeden rozmiar za duże.

Gość kleinemaus...
no co ty? o jeden rozmiar za duze?:(hmm.. slyszalam ze czerwien ma byc modna? uwielbiam biel i fiolet:)))i hipisowskie sukienki do dzinsow rurek do tego odjechana duza troba okulary i balerinki1:_9:) dziewczyny!ja chce wiosny!!!!!!:-) buziak

Gość klamereczka
uwielbiam biel i fiolet i hipisowskie sukienki do dzinsow rurek do tego odjechana duza troba okulary i balerinki1:_9 dziewczyny!ja chce wiosny!!! Czyli uwieilbiasz nie miec wlasnego stylu i wygladac jak miliony dziewczyn w Polsce:D

Osobiście nie słyszałam, żeby czerwień miała być modna, ale może się mylę. Sama nie lubię czerwieni i lubię dopasowane ciuchy więc o rozmiar za duże u mnie odpadają.

Gość kleinemaus...
ja tez nie lubie czerwieni,jestem blondynka i nie wydaje mi sie ze dobrze wygladam w czerwieni. lubie takze odcienie zoltego,fiolecik jest super.-) na razie wstrzymam sie z zakupami a wiosne,zobacze co sie nowego w sklepach pojawi:)

Gość kleinemaus...
klamereczka--tak to niestety jest ze jak jedna koza zadrze ogona to wszystkie za nia. nie chodzi o to zeby podrabiac inne,ale fajnie jest miec cos na sobie co jest modne nie uwazasz? daj spokoj,tu chodzi o to zeby pisac o modzie a ni e sie klocic ja nie mieszkam w polsce wiec nie trafilas z ocena mojej osoby.. mimo tego pozdrawiam

mysle ze skorkowe kurteczki bez kolnierzykow + jakis fajny szaliczek, apaszka buty i torebka wazne zeby byly w jednym kolorze.. moze czerwony lub zielony? zolc mysle ze rowniez bedzie mile widziana.. dodaje duzo ciepla :)