Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26latkaaaaaaaaaa

moj facet jest doswiadczony seksualnie a ja nie wstydze sie przyznac

Polecane posty

Gość 26latkaaaaaaaaaa

:O:O

Gość wiem głupi temat
nic mu nie mow , walnij sobie kielicha i do dzieła... tak naprawdę niewiele facetów zasługuje na dziewice

Gość 26latkaaaaaaaaaa
wlasnie tak chce zrobic tylko boje sie ze sie zorientuje

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
nie mow jak nie chcesz w koncu to twoja sprawa

Gość Chihiro
26latkaaaaaaaaaa czego się wstydzisz? Ja od swojego chlopaka tez bylam mniej doswiadczona. A on z tego powodu był dumny jak paw. Dziewicą nie bylam, ale mialam tylko trzech przed nim i to bardzo slabych w łóżku, dlatego niewiele potrafilam. Poza tym wolalabys aby bylo odwrotnie i zmagać się z nim w łóżku? Pokazywać, dyskretnie sugerować co ma robic? Albo żebyscie oboje byli niedoświadczeni? Wtedy to juz calkowita katastrofa. Pewnie myslisz, że najlepiej byloby gdybyscie oboje mieli takie samo doswiadczenie. Ale wtedy on nie czul by się taki superbohater:) Jakbys byla tak samo doswiadczona jak on, moglby czuc się skrępowany, a tak czuje się bardzo pewnie i to się odbije na Tobie, gwarantuje, że pozytywnie:)

Gość ljgljhbjhb
nie wiem o co chodzi z tym doświadczeniem, nie trzeba nic specjalnego umiec, tutaj się po prostu improwizuje:O

Nie ma czego się wstydzić :) On i tak widzi :) Jak nic nie mówi to znaczy że mu pasuje ;)

Gość gosiiaaaa
mam to samo mam 26lat iz ero seksu na koncie'facet nie wie a ja nie powiem bo zapale sie ze wstydu:(

Gość gosiiaaaa
tu nie chodzi ze ja mu nie ufam zwyczajnie sie tego wstydze i nie wiem jak zareaguje:O

Jak ma zareagować będzie zaowol,ony że znalazł dziewicę

wstydzić to byś się mogla gdyby sie trzeba bylo przyznać że puszczalaś się z innymi

Moja dziewczyna pierwsza byla świetna w łóżku 21 lat i 8 partnerów i się tym chwaliła. Okropnie się z tym czulem. Dobrze ze z nią stracilem prawictwo wiele się nauczylem ale nigdy bym się z taką nie ożenił

A czego tu sie wstydzić?Zapewne juz to zauwazyl a przy nim nauczysz sie tego i owego :P a potem to juz pojdzie jak z platka :)

Grześ, yebnął cię kto w ryj , tylko nie pedale i na dodatek stary, chuju połamany

Gość
Faktycznie powód do wstydu. Ale jest na to rada. Zatrudnij się w burdelu na pół roku. Jestem pewien, że umocni to wasz związek. Ty się nie będziesz musiała wstydzić, a i on nie będzie musiał dokonywać wielce obciążającego psychicznie rytuału rozdziewiczenia.

Gość gosiiaaaa
ale wstyd:O nie wie ale ja anwet sama przed soba czuje sie dziwnie z tym:O jakos dziwne dla mnie jest to ze dosw seksualnie facet moze sie cieszyc z niedosw dziewczyny niby czemu zo ona moze mu dac? nic:O nawet dobrego seksu zalamana jestem

Spokojnie jesli kocha to zrozumie ...a ty powoli nauczysz sie wszystkiego....w sumie to serce podpowiada

Mężczyźni czerpią z tego olbrzymią przyjemność że ich kobieta jest dziewicą i nikt jej nie posuwal nawet jeśli jest gorsza w łóżku

Gość
gosiiaaaa => raczej facet bardziej będzie się cieszył z tej twojej błonki, niż z kurwy potrafiącej odstawić mega ssanie, czy potrafiącej żonglować zwieraczem :P