Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Była PROSTYTUTKA

OSZUKUJE MEZA BYŁAM PROSTYTUTKA

Polecane posty

Gość Była PROSTYTUTKA

byłam prostytutka, jestem bardzo atrakcyjna kobieta, faceci płacicil i robiłam im rózne rzeczy, lubiłam to. poznałam mojego meza, nie wiedział co robiłam, nie powiedzialam, jestem niezła w łózku, zakochał sie i ozenił, nie musze pracowac, mam na wszystko- drogie ciuchy, wycieczki zagraniczne, i wogóle luksus, maz szaleje za mna, uwielbia mnie, spełniam jego wszelkie zachcianki seksualne, znam sie wkoncu na tym a on odlatuje wszystko byłoby ok, ale ja ciagle ogladam sie za innymi facetami, uwielbiam seks z nieznajomymi, wychodze gdzies na miasto i go zdradzam. maz wogole nie podejrzewa mnie o nic bo jestem miła zawszw dla niego, jest zdania ze kobieta która zawsze ma ochote na seks z mezem, napewno go nie zdradza bo to nie mozliwe. jak cie z tego wyleczyc? i czy to wogóle mozliwe,Moze sa jakies tabletki na obnizenie popedu, ale sie boje ze gdy przestane kochac seks i byc dobra w łózku, to wtedy maz zacznie mnie podejrzewac o zdarde i robic awantury. co robic?

Gość syf kiła i mogiła
nie wychodź z domu

Gość jeśli to nie prowokacja
to chyba jesteś nimfomanką w każdym razie to co piszesz na to wsakazuje seks z byle kim i byle gdzie, dla samego seksu

Gość jeśli to nie prowokacja
to mozna leczyć ale nie wyobrażam sobie jak można by to zrobić w tajemnicy przed mężem

Gość Była PROSTYTUTKA
pomózcie. to nie prowokacja. takie rzeczy przeciez są. wiecie ile moich kolezanek, które robiły to co ja ma dzisiaj mezów i dzieci, i ci faceci o tym nie widza i nawet nie przypuszczaja, tyle ze im sie jakos udało z tego wyjsc a ja nie potrafie

Gość eheheheeeeeh
Idz do psychologa, nie mow mezowi.. bo pewnie by tego nie przelknol.. tak mi sie wydaje... Mozesz z tym walczyc.... zobacz CO MOZESZ STRACIC!!! A zyskasz tylko sex.. i chcesz wszystko stracic dla sexu? W zyciu nie tylko to sie liczy...

Gość Była PROSTYTUTKA
chodzi o to ze mnie poprostu szalenie podnieca seks z obcymi facetami i jest mi dobrze. to jest tak ze z mezem ma rutyne, znam go juz doskonale, robie dla niego co chce bo dlaczego mam nie robic, ale najwieksza przyjemnosc i podniecenie odczuwam z nieznanym facetem, jego ruchy, gesty, sposób kiedy to robi - to jest nowe i jescze nie wiadome i to podnieca. Prawda jest taka, ze mezczyzni tez do mni eprzychodzili bo nuzył ich juz seks z własnymi zonami, to robili to ze mna bo było inaczej i nie kłopotliwie, kochanka moze sie zakochac i wiecej kosztuje.

Gość akkakakka
0/10 slaba prowokacja

Gość ooooooooooooooooonnnnnnnnn25
mam to samo jestem seksocholikiem

Gość ooooooooooooooooonnnnnnnnn25
autorko ile masz lat?

Gość Była PROSTYTUTKA
30 i od 3 lat jestem mężatką. mój mąz chce miec jeszcze dziecko, uważa ze jestem ideałem kobiety, wiem ze bede dobra matka tego jedynie jestem pewna, to nie tak ze ja wcale ni ekocham mojego meza czy cos w tym stylu, ale tez po takiej ilosci mezczyzn z którymi byłam to nigdy nie bedzie to co mogłaby czuc inna kobieta do niego. on niczego w zupełnosci nie podejrzewa, ma osłabione czucie, moja taktyka jest prosta - jestem miła, gdy wraca do domu sprawaim zeby widział ze sie ciesze na jego widok, jak ma ciezki dzien usuwam sie i nie odzywam zeby ni ebyło kłótni, potem ubieram seksowna bielizne i rozładowuje jego napiecie i flustracje, momentalnie mu mija, uwielbia tez gdy tancze dla niego. ubieram sie seksowanie tak jak lubi i wychodzimy na kolacje, w sumie nie musze go zadręczac ze cos tam chce bo wszystko mam, a ten mnie obsypuje prezentami, jestem zabezpieczona na przyszłośc. On by nikomu nie uwierzył kim jestem. tak jak napisałam zaczełam sie zastanwaic nad jakimis tabletkami ale wiem ze jak przestane miec ochote na seks to wtedy zacznie szukac i wtedy zacznie mnie oskaraz o zdrade ze dlatego nie chce, a tak jest totalnie uspiony

heheh alez on doskonale wie o wszystkim tylko tak udaje leszcza przed Toba....skoro jestes taka dobra w lozku to gdzies musialas zdobyc to doswiadczenie i napewno nie byl to zakon karmelitanek ;)

Gość Była PROSTYTUTKA
ponadto nie jestem zazdrosna, bo nawet nie umiem, nigdy nie pytam dlaczego wrócił pozniej niz zwykle, nie interesuje mnie to poprostu, jestem oparciem dal niego je ideałem o takiej kobiecie marzy kazdy facet. To forum to jedyne miejsce gdzie moge o tym powiedziec. czasem tez mysle ze rzuce to wszystko i wroce do mojego dawnego zycia, bo taka jestem, to jestem prawdziwa ja

Gość Była PROSTYTUTKA
tak wie o tym ze sypiam z facetami poza jego plecami. pozwoliłbys na to zonie?? ty naiwny jestes facet jak ma zone dobra kochanke to jest zadowolony i o nic nie pyta, faceci maja pretensje za brak seksu i na tym tle urzadzaja awantury o zdrady i takie tam. niby mowia, ze nie chca zony co ja miało wielu mezczyn, ze chca wiernej i majacej tylko jego w całym swoim zyciu, a tak naprawde uganiaja sie za doswiadczonymi seksualnie kobietami i takim kobieta wierza, bo my znamy potrzeby mezczyzn i to co chca usłyszec

tak wie o tym ze sypiam z facetami poza jego plecami." zaraz zaraz nigdzie nie napisalem ze wie ze sypiasz z innymi ! tylko ze wie ze bylas prostytutka ! widzisz roznice czy nie ? czy jestem naiwny ? heheh widze ze o facetach wiesz tyle ile znajdziesz w ich spodniach 🖐️

Gość Była PROSTYTUTKA
zeby tobyło takie proste

Gość koralgolka
słyszałaś o nimfomanii?

Gość koralgolka
czy napisałaś w któryms zdaniu ze kochasz męża??? bo raczej wskazuje na to, że jest on zabezpieczeniem twojej przyszłości. jesli tylko tym.... to smutne,biedny facet...

Gość Zaczęłam jako studentka
Ja mam dokładnie to samo. Na studiach dorabiałam sobie najpierw ogłoszeniami ale po pewnym incydencie poszłam do agencji gdyż tam jest bezpieczniej i więcej klientów. Pracując sama omało mnie jeden nie zabił. W agencjach siedziałam 4 lata. Było bardzo kulturalnie, w obcym mieście, nikt mnie nie znał, pracowałam kiedy chciałam po prostu przychodziłam sama. Pieniądze były ważne ale głównie tam szłam żeby się zaspokoić. Miałam chłopaków w trakcie i teraz męża i dalej to robię tylko nie na całą noc. Wpadne czasem tu i tam żeby mnie ktoś przeleciał. Mam 32+ i też nikt nic nie wie. Faceci sie tylko dziwowali tym, że ja jestem taka ostra w tym co robie, po prostu nie mam hamulców i tyle. Dorabiam tym i dzisiaj, bo dzianego faceta nie mam, a on głupi nic nie wie od 3 lat po ślubie.

Gość obrzydliwe to co robisz
feeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Zaczęłam jako studentka
Właśnie mam ochotę i się przejdę do zaprzyjaźnionej agencji na godzinkę i wrócę jakby nigdy nic. W kieszeni zostanie jeszcze 150zeta jak bezz napiwku, a jak z napiwkiem to może i 500

będziesz miała co wspominać na starość, bo na studiach musiałem za kombajnie zaiwaniać, ale mogę sobie patrzećw oczy przy goleniu, a ty możesz?

Gość prostytutkaaa2
ja rowniez bylam prostytutka ale ze mna byla calkiem inna historia robilam to niecaly rok i teraz ze swoim mezem wogole nie mam ochoty na sex spie z nim raz na miesiac czasami 2 zeby po prostu odwalic swoje udaje orgazm itd sex wogole mnie nie interesuje

Gość morelka morelinka
no i prosze jacy ci mezczyzni sa naiwni, a takich madrych udaja

Gość Belladonna

Op.