Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama taka mama

chory tak troche???

Polecane posty

Gość mama taka mama

co zrobic. & miesieczny synek kilka dni mial stan pogoraczkowy, w miedzyczasie dostal katarku i kaszle, najbardziej w nocy. A wcale przez ten czas nie byl na dworze, wiec nie wiem skad.Teraz juz niema goraczki wcale. Czy isc do lekarza??/Dien przed tym stanem podgorackowym bylam z nim u kontroli, byl badany, wszystko uszy, gardlo, pluca ok. Czy warto isc z nim jeszcze raz?? Czy przeczekac??

a kaszle jeszcze? jeśli tak to ja bym poszła a jeśli nie i ma tylko katar to bym olała

Gość czemu nie chodzisz na dwor

Gość mama taka mama
mialo byc 7 miesiecy. Tak, kaszle jeszcze ale goraczki juz niema.

Gość mama taka mama
bo przez ostatnie dni bardzo u nas sypalo sniegiem i byl mroz, wolalam zostac w domu...

Gość u małuch dzieci od kaszlu do
np zapalenia oskrzeli jest bardzo krótki okres wiec ja bym poszła do lekarza a tym bardziej ze jak piszesz w nocy kaszle !!! Nie czekaj dla wlasnego spokoju idz zbadaj dziecko !

jak kaszle to bym poszła a na dwór trzeba wychodzić, do -5st bez wiatru można iść, a że sypie to nie szkodzi, ja wychodzę zawsze przynajmniej na 10 minut, chyba że młody ma gorączkę, nawet przy katarze można iść bo zimne powietrze ułatwia oddychanie. Poza tym mój jest zawsze grzeczniejszy jak sobie dupcię przemrozi troszkę :-)