Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ociezala

nie moge sie wyproznic...

Polecane posty

Gość ociezala

co rozbic aby pobudzic perystaltyke jelit i pozbyc sie złogoww jelitach? jakas dieta oczyszczająca? :)

Gość zwinnnaa
zrobić lewatywę

Gość najedz sie kwaszonej
kapusty, ale na czczo!

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
siemie lniane lub paczka suszonych sliwek (polecam)

Gość upsssss
Siedzi sobie tasiemiec w żołądku. Nagle patrzy, a tu biegną bakterie. - Hej, bakterie, gdzie biegniecie? Bakterie na to: - Tasiemiec, ty się nie pytaj tylko uciekaj stąd, bo zaraz tu będą antybiotyki! I pobiegły w dół przewodu pokarmowego. Tasiemiec lekko przestraszony myśli: - Co jest? Tymczasem nadbiega glista ludzka z walizkami. - Ej glista, - pyta tasiemiec - gdzie lecisz? - Tasiemiec, ty nie pytaj, ty stąd wiej. Za pięć minut będą tu antybiotyki! I pobiegła w dół przewodu pokarmowego. Tasiemiec przestraszył się nie na żarty, spakował plecaki wieje w dół przewodu pokarmowego. Dobiega do ujścia, a tam siedzi glista na walizkach i beczy. Tasiemiec pyta się: - No co się stało, czego beczysz? - A bo mi ostatnia kupa o 14 uciekła...

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haha dobre

Gość niestety czasem sie tak zdarza
autorko wydaje mi sie ze wiekszosc osob ma potrawy po ktorych musi isc szybko na strone-polecam najesc sie tego w znacznych ilosciach... podobno dobry jest tez napar czy tez herbata(nie pamietam dokladnie) z lisci senesu ale jeszcze bardziej polecam, tak jak juz ktos wspomnial lewatywe

Gość znowumamproblemznikiem
zjedz trochre kiszonej kapusty (przysłowiową garść) i popij mlekiem. mi pomaga, ale zawsze najpierw upewniam się czy wc jest wolne :) suszone śliwki pomagają w reguralnym wyprużnianiu się jak się je 2 - 3 dziennie. pozdrawiem i ... ... powodzenia:P

Gość salamandra plamista
mnie pomagaja otreby dodaje je do jogurtu lub musli i po sprawie

Gość cieekawaaaaaaaa
rano przed sniadankiem wypij sobie czarna kawke rozpuszczalna najlepiej bez cukru bez mleczka. efekt gwarantowany po 5 minutach xd polecam ;*

Gość fantagiro183
Najlepiej ze wszytkiego zmienic dete. Wiecej produktpow pelnoziarnistych i po sprawie. Na sniadanie musli z jogurtem naturalnym, do tego kawa. Na 2 sniadanie np. 2 kromki chleba razowego posmarowane maslem i do tego salata, ogorek, pomidor, plasterek sera. Pozniej moze byc jakas salatka z duza iloscia jarzyn. Na kolacje moze byc ryz brazowy z warzywami albo kasza gryczana. Do tego duzo napojow - woda, nieslodzona herbata. Gwarantuje, ze po dwoch tygodniach takiej diety jelita beda pracowaly duzo lepiej. Dieta za bardzo nie odchudza ale oczyszcza kiszki. dostala ja moja siostra od lekarza, tez na problemy z wyproznianiem. Na wdze zlecialo jej 4 kilo ale za to poszlo az 9 cm z brzucha, widocznie tyle zlogpw jej tam siedzialo. Robilam tez taki eksperyment sama i musze powiedziec, ze na mnie tez podzialal niezle. Nie mam wzdec a do tego zasady stosuje do teraz. W kazdym posilku produkt pelnoziarnisty i warzywa.