Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamimi

Żółto-zielona kupa.

Polecane posty

Gość mamamimi

Mój synek od kilku dni robi żółto-zielone kupki o intensywnie kwaśnym zapachu: 3 w ciągu dnia. Ma 8 tygodni, karmię go piersią. Proszę, nie śmiecie się z mojego pytania. Jestem po raz pierwszy mamą, może trochę przewrażliwioną i nie mam doświadczenia.

Gość dnbhyfgf
koniecznie podaj jaki maja smak, bez tego nie pomozemy

moj tez robił zielone i przeszło. Lekarka twierdzi, że jeżeli kupa nie psuje tyłeczka tzn nie odparza, nie ma w niej sluzu i krwi to jest ok

Gość mamamartynki
Takie maluchy robią często kupki, nawet kilka dziennie, są rzadkie i tak właśnie kwaśno śmierdzą. A jak karmisz piersią to wszystko zależy od twojej diety. Jeśli nie ma w nich śluzu ani krwi to pewnie wszystko jest ok.

Gość mamamimi
Do dnbhyfgf: żałosne. Po co piszesz takie durnoty w odpowiedzi? Daruj sobie na przyszłość. Do paula01: dziękuję. Nie, nie ma śluzu i krwi na szczęście. Wcześniej mały robił normalne kupki, natomiast te mnie zaniepokoiły.

jak sie jeszcze nie odparza to się nie martw. mozesz ewentualnie podać lacidofil czyli tzw dobre bakterie. Moj to robił takie ultra zielone.

Gość gigiiiiiiii
jak tylko na cycu to źle ze zielonkawa bo gdyby był jak móje na meszance też to normalne idź zapytaj pediatre moze cos jest nie tak