Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garaletka

pomocy -szybki plan awaryjny-ujędrnianie w 2 tygodnie

Polecane posty

Gość garaletka

witam i proszę o pomoc; za 2 tygodnie jedziemy z ludźmi z firmy do spa na weekend; czyli - 2 dni biegania w kostiumie kąpielowym... a mi trochę tyłek zwisa i uda jakieś takie galaretowate... celulit, oczywiście, też :( co można zrobić przez 2 tygodnie, żeby jakoś ten stan poprawić? jak na razie wymyśliłam: - rollon przeciw uporczywemu celulitowi Garniera 2 razy dziennie; - ćwiczenia codziennie; jakie tam znam, ale może macie jakieś super patenty? gruba nie jestem, chudnąć nie muszę i nie chcę, ale chciałabym, żeby mi się tak uda nie trzęsły i tyłek nie wisiał... podzielcie się, proszę, jakimiś pomysłami na szybką interwencję...

Plan bardzo dobry, roll on dobrze wmasuj, masaz pobudzi krazenie i ulatwi wchlanianie sie kosmetyku, opal sie - opalone cialo wydaje sie szczuplejsze i zdrowsze a skora wyglada na gladsza, kup pareo, zawiazesz na biodrach, a te jak wiadomo sa najbardziej zdradliwe. I po powrocie kontynuuj swoj plan:) na nastepny rok nie bedziesz juz miala tych dylematow:)

Plan bardzo dobry, roll on dobrze wmasuj, masaz pobudzi krazenie i ulatwi wchlanianie sie kosmetyku, opal sie - opalone cialo wydaje sie szczuplejsze i zdrowsze a skora wyglada na gladsza, kup pareo, zawiazesz na biodrach, a te jak wiadomo sa najbardziej zdradliwe. I po powrocie kontynuuj swoj plan:) na nastepny rok nie bedziesz juz miala tych dylematow:)