Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda694

zajety - Czy walczyć o niego ?

Polecane posty

czesc.. mam taka sprawe . mam nadzieje ze pomozecie :) Od kilku lat podoba mi sie taki jeden chlopak(kolega mojego brata) , na poczatku podobal mi sie z wygladu ,próbowalam sie odkochac i nawet wyszlo, ale gdy niedawno go poznalam zakochalam sie w jego charakterze :) teraz on mowi mi czesc, gdy jest u mojego brata próbuje nawiazac rozmowe, lubimy taki sam sport, jest ode mnie o 3 lata starszy, i do tego ma dziewczyne :( w sumie to nie wiem jak to jest , slyszalam od kolezanki ze gdy byl z nia na studniowce to ponoc on osobno sie bawil, gdy ida ulica czesto ona krzyczy na niego, gdy byli u mojego brata na imprezce on do niej : kochanie chodz ze mna do sklepu ona zimnym glosem odp. idz sobie sam ... nie wiem czy on ja kocha czy tez nie ? sa ze soba 3 lata a ja ciagle o nim mysle ... nie chcem wyjsc na s*ke itp. i nie wiem czy on chcialby ze mna ... jeszcze jedno czarna(kolor wlosow) a ja blond czy moze byc cos takiego ze on gustuje tylko w czarnych? prosze o pomoc :)

odbiłem swoją dziewczynę kolesiowi co źle ją traktował... po 1,5 roku mnie zostawiła - wniosek nie rozbijaj związków nawet kosztem ratowania jakiejś osoby bo się poparzysz:P

Gość taka sobie ja....
Nie pchaj się w taki związek.. nawet jeśli z nią zerwie.. potem ONI ZAWSZE ZRACAJĄ DO BYŁYCH..

Gość kruczowłosa
ja bym nie rozbijala zwiazku lepiej poczekac a zsami sie rozejda a skoro jest jak mówisz powinno nastąpic to nie bawem,,,

Gość chybadziewczyna
z doświadcczenia- nie nastąpi uwierz- związek który wyglądał jakby miał się zaraz rozpaść i do tego koleś jawnie i nachalnie mnie podrywał (nie krył się z tym) - jest ze swoją dziewczyną do dziś (a to było z 2 lata temu) fakt że byłam niezdecydowana, ale nie odrzuciałiłam zalotów- jak cię podrywa to prędzej się testuje czy dalej jest fajny niż rzeczywiście jest pewny żeby rzucić byłą dziewczynę i zacząć coś nowego. faceci też są niezdecydowani.