Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka26

doradzacie mie sie z nim zwiazac?

Polecane posty

Gość karinka26

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1289c5f6 e61f0014.html ja mowilam na topiku wczesniej ktory mi usunieta mam pewne watpliwosci, ma 43 lata ja 26, nie chodzi mi o zwykle spotknaia bo sie spotykamy od dawna, tylko czy zwiazac sie na cale zycie, kocham go na zboj ale jakos dziwnie ludzie patrza na takie zwiazki co muslicie? jest wolny dodam, po rozwodzie, ps., wole starszych

Gość karinka26

Gość karinka26
uppppppppppp

Gość zozolioleole
jezeli kochasz to bierz jakim jest! Innego bedzie Ci ciezko znalezc, bo zawsze bedziesz porownywac do tego. Nie mysl co mowia inni najwazniejsze jest twoje szczescie.

co mysle ?.....ze nigdy nie obchodzila mnie opinia publiczna ;)...moze dlatego caly czas wygrywam zycie..............

Gość karinka26
no ja chce i go kocham ale nie wiem jak to powiedziec rodznie, jest 17 lat starszy, nie wiem jak zareaguje nasze polskie spoleczenstwo bo juz sie raz spotkalam z wytykaniem palcami w naszym krakowie, mieszkmy na stale we francji tu nie mam takich problemow

Gość karinka26
upppppppp

karinka 26 : a co Ciebie obchodzą inni obcy Tobie ludzie i ich opinia na temat Waszego związku.. no co?! Miej to w doopie i tyle. Kochasz tego człowieka to się z Nim zwiąż , a nie przejmujesz się ludźmi. No nie pojmuję Ty się lepiej przejmuj sobą i swoim szczęściem i przyszłością :)