Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhy

Nie mogę spać...jest jeszcze ktoś kto nie może?

Polecane posty

Gość mhy

Gość errrThereIsSomethingIseeInU...
ja

Gość mhy
to miło że nie jestem sama, choć no współczuję z drugiej strony.. czemu nie możesz spać?

Gość errrThereIsSomethingIseeInU...
hm...z różnych powodów...dużo by opowiadać ';)

Gość mhy
zasadniczo nigdzie mi się nie spieszy... śmiało.

Gość kaszanka nadgryziona
ja

Gość dupciaaaaaaaaa
Ja, ale ja zawsze nie spie noca:p marzy mi sie facet w lozku hehe:D:D:D

Tak ja też nie mogę spać ale to nie dlatego że o czymś myśle tylko boję się usnąć bo myślę że ktoś kołomnie stoji i chce mnie zabić dlatego nie rószam się boję sie nawet oddychać , gdy jest zgaszone światło to boję sie spojrzec w strone drzwi bo widzę i czuję ze ktos tam stoji . Jednak jak wkoncu usnę to i tak budzę sie co chwile i tak aż jak się zrobi jasno na dworzu to wtedy jak usne to dopiero w spokoju i nie mogę później wstac do szkoły i prawie co dzienni się spóźniam dobra mniejsza z tym . Przez to ż e nie moge spać jestem strasznie zmęczona nic mi się nie chce , nie mogę sie skoncentrować , kręci mi się w głowie a ostatnio zemdlałam no ale chyba to kiedyś przejdzie:)A ty dla czego nie możesz spac i jak to się odbija na twojim codziennym życiu?

Gość
ja nie mogę - w pracy się nie śpi :p

Gość
Racja - miałam taki okres że zasypiałam tylko przy świetle, całe szczęście już minął :) choć nie do końca - mam w pokoju podświetlone akwarium. Przed snem zawsze sprawdzaj czy drzwi i okna są pozamykane. Jeśli tak - morderca tak łatwo się nie dostanie do domu. No i najważniejsze - po co ktoś miałby Ciebie zabijać??? :D

Marlesia17 (marlesia19@wp.pl) Tak ja też nie mogę spać ale to nie dlatego że o czymś myśle tylko boję się usnąć bo myślę że ktoś kołomnie stoji Dobrze myślisz, ale ja nie zabijam, tylko molestuję :D :P

ja nie tyle się dzikich mordów boje, bo to mogło by być nawet ekscytujące :P zasypiam przy wł. telewizorze. jak zostaje sama w domu to śpie przy telewizorze i włączonej lampce, moje zchizy z bimbałem w roli głownej nie dają mi zasnąć :o

Nie mogę sprawdzić drzwi i okien bo jak jest ciemno to boję sie rószyć a co dopiero wstać do drzwi lub okna...

Gość
A jak Ci się chce siku lub to drugie - to też leżysz bez ruchu? Zawsze można zapalić światło :D

dirty bIonde ja nie tyle się dzikich mordów boje, bo to mogło by być nawet ekscytujące zasypiam przy wł. telewizorze. jak zostaje sama w domu to śpie przy telewizorze i włączonej lampce, moje zchizy z bimbałem w roli głownej nie dają mi zasnąć a ogladałaś Ducha (Poltergeist) Stevena Spielberga? Tam z telewizora wyskoczyła taka rekaducha :D :D :D i głos ducha gadał w telewizorze.

Kup sobie zarówkę energooszczędną 9 watt i wkręć do nocnej lampki. Bedziesz mogła sypiać przy zapalonym świetle. No i co noc smaruj się czosnkiem i świecona wodą - powinno pomóc.

Gość
a w dłoni dla bezpieczeństwa osikowy kołek