Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcia87

czy hpv moze zniknać samo?

Polecane posty

leczylam sie na hpv przez okolo pol roku (condylina, heviran itp) i gdy za pare dni mam miec zabieg na usuniecie klykcin, te z dnia na dzien zniknely...:/ czy to mozliwe zeby choroba sama zniknela?

tak! teraz juz wiem ze moze zniknac samo! mi zniknelo, jeszcze zobaczymy jak tam wyniki cytologii...

Gość mimika21
witam wklejam to co pisałam na ten temat na forum ciaza chcialabym dziewczynom w ciazy które maja kłykciny polecic płyn do mycia manusan - w aptekach. antybakteryjny - jak dla lekarzy do dezynfekcji rąk , a mimo to brodawki wirusowe znikneły. w pare dni od momentu pierwszego użycia. kupiłam go do rak ale coś mnie tkneło żeby się nim umyc cała. w 18 tc miałam ostateczna diagnoze kłykcin od 2 ginów oraz na koszykowej od wenerologa. rosły i byłam zapisana na zabieg usuwania. a teraz 21 tc i taka niespodzianka. jak ktoś spróbuje to prosże o info czy pomógł bo jestem ciekawa czy to płyn pomogł..czy moze cebula która jadłam bo jest antywirusowa. lekarka na koszykowej powiedziała ze to rzadkosc ze sie samo wyleczyło, ale o płynie jej nie wspominałam. pozdrawiam