Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolek lalalalalalala

Wygląd czy charakter? PP

Polecane posty

Gość Lolek lalalalalalala

Gość dwa w jednym

Gość ai-chi
Podobno trzeba jednego i drugiego, ale jak ktos z wygladu nie pociaga a charakter ma wku...rwiający to nie ma co pchac sie w taki zwiazek.

Gość *Sami* w pomarańczach
charrrrrrrrrrrrakter

Gość jedno i drugie
musi być :)

Gość i wygląd i charakter

najpierw wygląd (przez bardzo krótki czas) a potem charakter ps. czasami wygląd jest pomijany :P

Gość a ja nieeeeee
nie oszukujmy się musi być jedno i drugie :) nie mówię tu o wyglądzie jakiegoś modela, po prostu ta facet musi mieć te coś co pociąga ale charakter też musi mieć :)

Gość i wygląd i charakter
a jak ktoś mówi inaczej to kłamie :P np.: wysoki, przystojny, dobrze zbudowany, zaradny, inteligentny, kochający dzieci, z poczuciem humoru... wszystkie takiego chcecie :O albo z dużym cycem i 35 IQ... i wygląd i charakter jak nei pasują to nic nie będzie

Gość i będziesz ze swoją
schizofreniczką wyklejał pokój gazetą? :D

Wygląd jest ważny ale charakter bierze górę - no chyba że ktoś wyglada jak glon z Kosmosu, albo gorzej niż ja:P to wtedy nawet charakter nie pomoże:P

Gość ja wyglądam gorzej niż glon z
kosmosu i do tego nie mam charakteru. Żadna mnie nie zechce 😭 Więc moja opinia nie ma żadnego znaczenia

Gość both obviously
BOTH

Gość garfild..
prawda jest taka ze jak wyglad marny to charakterem sie nikt nie zainteresuje:o a jak nie ma zainteresowania i ktos jest ciagle samotny to i charakter mu sie psuje:o a co za tym idzie zwykle brzydale maja zryty charakter

nie prawda.. poznalam swojego faceta na karaoke, nie podobal mi sie, ale swietnie mi sie z nim rozmawialo, spotykalismy sie co tydzien coraz wiecej rozmawialismy w koncu moje serce zadrzalo i sie zakochalam :) na poczatku mialam z tym problem.. bo wyglad byl dla mnie zawsze bardzo wazny.. ale moje serce podpowiadalo mi cos innego i teraz nie wyobrazam sobie bez niego zycia

Gość ja wyglądam gorzej niż glon z
tylko to ze ktos nie pasuje do twojego schematu idealu to nie znaczy że nie ma wygladu :O Wiec nie sciemniaj. Jak ten z karaoke okazal sie powiedzmy szczuplym blondynem 175 cm a wedlug ciebie wczesniej atrakcyjni sa tylko umiesnieni bruneci 185+ to nie znaczy ze on jest brzydki albo nei ma wygladu :O