Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jusstinka

Jaki śluz w różnych fazach cyklu?

Polecane posty

Gość Jusstinka

Mam PCO, a co się z tym wiąże cykle bezowulacyjne. W tym cyklu zauważyłam śluz w 8 dc, był taki przezroczysty (miałam go kilka dni), teraz jestem w 14 dc, i śluz taki bardziej białawy. Jestem pełna nadziei, że ten śluz mógł, lub może wskazywać owulację. Wcześniej nie zauważałam u siebie w ogóle śluzu. Pomoże ktoś? Ja niestety się za bardzo na tym nie znam :-(

Gość Jusstinka
Pomoże mi ktoś?

Gość Jusstinka
HALO! Pomoże ktoś???

Gość ginekolog ci pomoze

Gość Jusstinka
Ja to pytanie kieruję do kobiet regularnie miesiączkujących, starających się o dziecko

Gość Jusstinka
WIDZE żE NIKT MI NIE POMOżE. NAJWIDOCZNIEJ BARDZIEJ LUBICIE TEMATY TYPU " WPADłAM PODCZAS OKRESU", "CZY TO CIążA?" ITP. żYCZę WAM TEGO, żE JAK WY BęDZIECIE PYTAłY, żEBY WAM TEż NIKT NIE POMóGł!!!

Gość idz do lekarza babo
a nie sie pytasz poza tym nie musimy odpowiadac

Niestety przy PCO nigdy tego nie wiadomo, tym bardziej przez internet, jeżeli chcesz wiedzieć na 100% idź do ginekologa, bo tak to raczej lipa.

Gość Jusstinka
Ja nie pytam czy miałam śluz owulacyjny. Pytam JAKI POWINIEN BYć śluz tuz po @, a jaki w połowie cyklu? Nie pytałabym, gdybym wiedziała. A ginekologa trochę wstyd zapytać

Gość gala12345
Czym u Ciebie objawiało się PCO ? W jaki sposób dowiedziałaś się, że masz PCO ? Pytam bo mam takie obawy, że mogę mieć.

Gość Jusstinka
gala12345! Miałam nieregularne miesiączki. Wysłano mnie na szereg badań do szpitala.

Gość gala12345
Dziękuje za odpowiedź. Ja też będę robić badania. A w jakim wieku dowiedziałaś się o PCO ?

u mnie jest tak ze przed owulka i w jej trakcie mam przezroczysty rozciagliwy sluz (konsystencja bialka kurzego). Zaraz po owulacji (dzien dwa dni pozniej ) mam bialy gesty sluz. Jesli o to Ci chodzilo:) Przed okresem zauwazam u siebie sluz taki jak woda.

Gość Jusstinka
Dzięki milutkaa za odpowiedź. :-) Prawdopodobnie miałam w tym cyklu owulkę! :-D gala12345- u mnie wykryto pco w wieku 18 lat. Ale im prędzej zaczniesz się leczyć, tym lepiej.

Gość gala12345
Dziękuje :)