Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25 ZDJĘĆ ZA DARMO FOTOGRAFIA

25 ZDJĘĆ ZA DARMO FOTOGRAFIA na twoim ślubie 2009

Polecane posty

Wykonam 25 Zdjęć (ujęć) najważniejszych momentów w kościele podczas ślubu w zamian za zgodę na zamieszczenie najlepszczych na mojej przyszłej stronie firmowej o fotografii ślubnej. Młoda para pokrywa tylko koszty mojego dojazdu, interesują mnie głównie okolice miast: TYCHY KĘTY ZATOR WADOWICE LIBIĄŻ. Młoda para otrzyma 25 zdjęć w pełnej rozdzielczości nagranych na płyte CD, więc będzie mogła sobie zrobić odbitki. Posiadam doświadczenie w fotografii oraz odpowiedni sprzęt i zaświadczenie z kurii na zdjęcia w kościołach. ILOŚĆ PRZYJĘĆ OGRANICZONA KONTAKT: GG: 12459613 ps. prosze bez złośliwości ze strony "konkurencji".

Gość Naria
Witam Jestem zainteresowana ta propozycją. Piszesz ze dasz zdjęcia w pełnej rozdzielczości ale ja tego nie rozumiem. Jaka jest ta pełna rozdzielczość i czy mogę dostać w plikach RAW i JPG. Musze wiedzieć coś więcej aby porozmawiać z narzeczonym.

prosze o zadawanie pytań na GG.

Gość ..też proszę o odpowiedż..
Czyli jak ktoś nie ma GG to się nie dowie? Ja też jestem tym pytaniem zainteresowana a odsyłanie na gg przy tak banalnym pytaniu jest zastanawiające.

Gość na marginesie....
..... a odsyłanie na gg przy tak banalnym pytaniu jest zastanawiające.... Zaraz tam zastanawiające. Większość fotografów robi usługi na lewo czy jak kto woli na czarno. To oni powodują, że uczciwie zarabiający nie mogą się rozwijać i inwestować w sprzęt i umiejętności. Dodam że nie jestem ani fotografem ani żadną konkurencją

dobrze napisze: Rozdzielczość moich zdjęć to 3872 X 2592.

Gość tak a jak
zacznie odpowiadac na forum to go zjezdzicie za autoreklame:P

prawda jest taka jak mówisz, dużo ludzi nie rozumie, człowiek chce dobrze to ci jeszcze nawymyślają i oczernią za to co robisz.

to tyczy się różnych złośliwych tekstów które czasami mi przychodzą na GG.

Gość tak a jak
taki juz urok forum:/ jedyne wyjscie to sie nie przejmpowac:)(a wiesz co zaraz napisza hihi ze ja i Ty to jedna osoba:) )

W związku z częstymi pytaniami: Mam wolny termin w: CZERWCU, SIERPNIU, WRZEŚNIU oraz w kwietniu

Gość Pyry
Dziwne jest ta odpowiedź. Naria pytała się czy robisz w rozszerzeniu jpg i RAW. Rozdzielczość 3872 X 2592 nie świadczy o jakości i urodzie zdjęć.... Podstawą do ładnych zdjęć jest baza wyjściowa w postaci plików RAW aby po ich wywołaniu zamienić zdjęcia na jpg. Mój fotograf daje zdjęcia na płycie w plikach jpg i RAW. Czy posiadasz firmę i regon???