Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relanium 5 mggg

cy jak wezme przed snem 15 mg relanium to wstane rano do pracy?

Polecane posty

Gość relanium 5 mggg

pytam bo jak biore 10 mg to budze sie po kilka razy w nocy a czy jak wezme 15 bede spala a rano wstane o 6 do pracy?

Nie wiem, na każdego relanium działa inaczej. Może wstaniesz do pracy, ale będziesz \"zamroczona\".

Gość mmmmmmmmmmn
Ja sie po 5mg wieczorem boje wsiasc rano za kierownice, bo jestem calkiem zmulona (rzadko lykam, jak mam stresy w pracy), a ty sie wybudzasz po 10... nie zazdroszcze:( moze powinnas zaczac lykac antydepresanty? seroxat? seronil?

Relanium uzależnia, więc po dłuższym stosowaniu trzeba zwiększać dawki.

Gość relanium 5 mggg
ja wzielam tylko 3 razy w zyciu po 10 mg i jakos wcale dobrze mi sie nie spalo jak raz wzielam 15 to dlugo spalam ale moze tym razem wstane do pracy

Gość relanium 5 mggg
a wzielam 10 bo troche sie boje ze nie bede z lozka umiala wstac marzy mi sie clonazepam on ma dzialanie

Gość mmmmmmmmmmn
Przecież to jest na padaczke, po co Ci to? stabilizuje nastroj i zmula, to prawda, ale na zły nastrój, lęki, czy co tam masz (nie wiem, czemu nie śpisz), clonazepam ci nie pomoże. Stabilizatory przepisuje się pomocniczo przy antydepresantach, żeby chory nie miał "wzlotów i upadków", ale nie słyszałam, żeby ktoś to komuś przepisywał na bezssenność. Ska ten pomysł z tym clonazepamem?