Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syska899

jestem w Ciąży???

Polecane posty

Gość syska899

Witam, biorę tabletki antykoncepcyjene NOVYNETTE od 2 lat, ostatnio zapomniałam zabrać tabletki przed ostatniej, jednak i tak ja wzięłam następnego dnia. Kolejna tabletka normalnie. Powinnam w tej sytuacji nie robić 7 dniowej przerwy ( zgodnie z ulotką )i brać następne opakowanie- niestety nie miałam recepty. Zrobiłam 7 dniową przerwę i brałam nowe opakowanie. Przyjełam 3 nowe tabletki normalnie i właśnie w 3 dniu był stosunek bez wytrysku jednak pękła prezerwatywa;/ (z środkiem plemnikobójczym ). po 3 tyg. dostałam normalnie okres ale wiem, że to się zdarza w ciąży czasami.Dodam że jest 5 i pół tyg. po stosunku narazie nie mam objawów. Jaka jest możliwość czy jestem w ciąży?

Gość Wezwijcie lekarza
tak

to wazne - ile godzin pozniej wzielas tabletke - po planowanym czasie??

bo jesli nie minelo 12 godzin to bylas normalnie zabepieczona - to tez jest w ulotce

Gość syska899
no właśnie mineło więcej niż 12 h... tylko niewiem czy to coś dało że wziołam ja potem i tak, nie wiem czy w sumie działanie tabletek i tak się utrzymuje

jak minelo 12 godzin to nie powinnas lykac zapomnianej tabletki bo to nic nie da jak bylas po recepte to moglas sie zapytacx o wszytko lekarza :O teraz jest male ryzyko, ze mozesz byc w ciazy

Gość syska899
m a d z dzięki za odp jutro zrobie test

Gość nie sadze ze jestes
antykoncepcja dziala nadal

Gość syska899
no tez mi się właśnie tak wydawało ale nigdy nie wiadomo jutro się upewnie. moze była mniejsza ale po przyjęciu tych nowych 3 to myśle ze już wróciło do normy...