Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezerwatywa

czy jesli jest przedziurawiona to pęka?

Polecane posty

Gość prezerwatywa

to pęka czy moze z niej cos wyleciec i mozemy sie nie dowiediec bo chodzi mi o to ze balon jak sie przedziurawi to strzeli caly,a gumka?

Gość prezerwatywa
boje sie bo 3 tyg temu w plodne sie kochalam w zabezpieczeniu i sie zastanawiam czy mozliwe jest ze byla dziurawa

Gość ty tak na serio
balon pęka jak jest napompowany ... a gumka niby co ?? dmuchasz w nią zanim ją nakładasz ?? jak mała dziurka to nawet jej nie zauważysz i może się z niej coś wydostać.

Gość skoro 3 tyg temu
miałaś płodne i do tej pory nie dostałaś okresu, to za pewne możesz być w ciąży, bo miesiączka pojawia się od 14-17 dni po owulacji. Który dzień cyklu wtedy miałaś i który dzień cyklu masz teraz ?

Gość prezerwatywa
to byla sobota 17 dni temu powinnam dostac okres w piatek w nocy do tej pory mi sie nie spoznil boje sie testu

Gość prezerwatywa
leci ze mnie taki sluz jak przed okresem dlatego nie robie sobie nadzieji na ciaze ani sie nie nakrecam bo zawsze mam taka wilgoc przed

Gość skoro 3 tyg temu
poczekaj bo nic nie zrozumialam z tego co piszesz. Okres spoznia Ci sie 17 dni ? Czy uprawialas sex 17 dni temu a okres powinnas dostac w piatek ? Skoro to drugie, to poki co spokojnie, 3 dni to jeszcze zadne opoznienie. Do 7 dni moze sie spoznic, rozne czynniki na to wplywaja i to ze sie denerwujesz tez moze to powodowac. Moze bylas przeziebiona, albo podrozowalas ? Cykl zawsze moze sie przestawic.

Gość prezerwatywa
nigdy:( od roku mam jedna pore piatek 23 dlatego sie boje

Gość skoro 3 tyg temu
spokojnie, nie nakrecaj sie, poczekaj jeszcze 2 dni zi zrob po prostu test.

Gość to nie masz regularnych cykli
jedne miesiąc ma 30 inny 31 a np luty 28- lub 29. masz nieregularne cykle wiec czekaj.

Gość prezerwatywa
nie miesiac a dni licze co 4 piatki!!!

Gość prezerwatywa
nie chce na chama byc z tym czlowiekiem,nie kocham go,to byl raz:( jedyny raz w tym miesiacu od 4 mies abstynencja

Gość zuza123
czy dobrze rozumiem? w piatek 20 lutego mialas dostac okres. Ja zawsze dostawalam w sobote rano jak w poniedzialek nie mialam to juz bylo podejrzane. We wtorek zrobilam w laboratorium test krwi na hcg i wszystko bylo jasne. Test pozytywny bylam w ciazy. Najszczesliwszy dzien w moim zyciu. Takie testy nie klamią wiec zrob i sie nie denerwuj

Gość prezerwatywa
czyli ktos zabawil sie w Boga i iglą przedziurawil? on sie tak denerwuje,ze nie daje mi zyc-napisalam mu ze dostalam,mialam dosc jego histerii!teraz sama wnikam ze przesunac sie mogla-ale maksimum do poniedzialku wieczor

Gość zuza123
I jak twoja sytuacja bo jestem ciekawa czy jestes czy dostalas @