Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

19 minut

Polecane posty

Gość black ballon
Raczej 11

Gość 0987654321
"11 minut" chyba

Jest. Świetna książka, właśnie czytam. Jodi Picoult \"Dziewiętnaście minut\". Polecam!

magnolia2, nie piszę więcej, bo po co psuć przyjemność czytania :) W każdym razie świetna książka. Trochę wprawdzie mnie irytuje sposób przetłumaczenia, bo jakieś dziwne konstrukcje językowe i stylistyczne stosuje polska tłumaczka... ale mimo to dobrze się czyta :) Jeszcze raz gorąco polecam!

ok. dzięki :) jak przeczytam to będziemy musieli porozmawiać. ja już tak mam, że jak przeczytam książkę to muszę ją przedyskutować :p

ladaco- rozumiem:p nie zdradzajcie wszystkiego, ale powiedzcie tak mniej więcej o czym ta książka jest

o tym co może się wydarzyć w 19 minut :D Na okładce już przeczytasz - prześladowany przez kolegów 17latek robi masakrę w swoim liceum. A potem to już opowieść jak do tego doszło, co działo się w międzyczasie, wątki kilkorga ludzi, świetnie przedstawione uczucia rodziców mordercy, samego mordercy, niedoszłych ofiar, adwokata mordercy, niedoszłej ofiary i byłej przyjaciółki w jednym - a także matki tej przyjaciółki. Ta matka jest sędzią. Więcej nie powiem, trzeba i warto przeczytać. To, co napisałem wyżej dowiesz się z okładki - reszta na ponad 600 stronach :)

super! uwielbiam gruuuube książki :D dzięki! a jakie mógłbyś mi jeszcze polecić?

Gość biblioteka publiczna
ja polecam kssiązke pt. ZMIERZCH , dobrze się czyta, wciągająca, wątek romansu , horroru. na podstawie tej ksiązki powsatał film, niedawno był w kinach, choć znacznie odbiega od ksiązki.

stephenie meyer - ZMIERZCH. są cztery częsći, ja kończę czytać pierwsza, nie omieszkam pzreczytać kolejnych;_

a ja czekam na drugą część kodu da vinci jeszcze się nie napisała:D ale autor obiecał..

obiecanki cacanki a głupiemu radość;p

dzięki jeszcze raz :p jeśli chcecie coś napisać to piszcie, ja później przeczytam a teraz idę spać...... DOBRANOC!!!!!!!!!

CO?! NIE BĘDZIE DRUGIEJ CZĘŚCI?????? Sophie i Langdol muszą się pobrać...:D:D