Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel666

dlugodystansowiec bez orgazmu?

Polecane posty

Co myślicie jeśli facet nie kończy we mnie staje mu ładnie jest długodystansowcem i ciągle może ale nie ma zawsze wytrysku,,twierdzi ze mu dobrze ale on przez organizacje może długo?coś chyba nie tak prawda;(

Gość można można
wystarczy ćwiczyć :)

Bo to troszkę tak jakbym nie spełniała jego oczekiwań prawda?\' albo go nie podniecała co myślicie o tym panowie;) i panie:)?

Gość SPRIT
Nie martw sie tym ciesz sie raczej ze moze dlugo a nie konczy po 20 s wtedy bys miala problem jakos tak organizm faceta jet skonstuowany ze jesli uda sie przetrzymac wytrysk to potem morze sie pieprzyc dlugo i sprawia to wielka przyjemnosc naprawde nie ma sie czym przejmowac i nie jedna kobietka ci zazdrosci a jemu nie jedny facet ze moze to robic dlugo a mysle ze nawet bardzo dlugo i to nie jeden raz . :)

Gość Lena 76
Od jakiegoś czasu także spotykam się z facetem długodystansowcem. Cudowny sex :) . Tylko właśnie brak czasami wytrysku u niego powoduje pewiem dyskomfort psychiczny. Mino jego zapewnień , że jest cudownie i bardziej mu chodzi o kontakt , bliskośc z kobietą , to czasami mam mieszane uczucia. Ale takich panów nie często można spotkać:) A te słowa z organizacja to troszke za bardzo kojarzą mi się z moim facetem. Czyżby jeden i ten sam:) ?

Gość A ja zapraszam na darmoche
Witam Cie :D Mam dla Ciebie link do stronki, gdzie za wypelnianie ankiet (motoryzacja, komsetyki, odzież ) mozna za punkty zdobyć rózne nagrody ( doladowania 20, 30 50, bony, sprzet AGD ) . Od doladowań do telefonu az po bony o wartosc 200 złotych :D Trzeba sie tylko zarejestrowac i czekać na ankiety , za nic się nie placi. Strona jest za darmo. Absolutnie. Wiec zapraszam wszystkich do zabawy :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 P.S. BARDZO PROSZE O POMOC :) REJESTRACJA TRWA TYLKO 3 MINUTY WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! Pozdrawiam i zycze wam udanego dnia :D

Gość google wiedzą wszystko
powiedz mu, że jeśli nadal będzie robił sam, co można we dwoje, to może niech tak zostanie... Po prostu zbyt często sam sobie robi dobrze

Gość Lena 76
Dolny śląsk Lubin. W przyrodzie ciężko spotkać takie gatunki skupione bardziej na kobiecie niz na sobie:)

Gość SPRIT
LENA 76 sa tacy faceci co nie mysla w lozku tylko o sobie i wierz mi ze sprawia to facetowi wielka satysfakcje jak kobieta rozplywa sie w ich ramionach jak jak wije sie z rozkoszy wtedy meczyzna czuje sie jak prawdziwy samiec i szanujcie takich facetow bo takich co tak mysla jest niewielu a jesli odejda to ciezko ich zastapic innym . dla nich sex to dawanie dzikej bezwstydnej rozkoszy i zycze dziewczyna takich uniesien ze wita was wschodzace slonce za oknem kiedy dopiero zasniecie w obieciach ukochanego

Obawiam się, że to zjawisko nie jest wyćwiczone, tylko taka jest \"uroda\" tego faceta. Bo gdyby mógł to kontrolować, to niech na prośbę swojej partnerki szybko dojdzie. :P Jedni mogą bardzo długo (co nie zawsze jest zaletą), inni dochodzą zdecydowanie za szybko (co prawie zawsze jest wadą).

uff Lenka:) to nei ten sam .On mnie kocha i jestem ważna dla niego i nie ukrywam oj jest mi dobrze,,,,:) tylko mam nadzieje ze jemu tez bo to mnie zastanawiało:)ale czasem widze i slysze ze tez:P