Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashadfdjhadfh

MIESZKAM NA WSI. MOJA KOLEŻANKA WZIEŁA W SOBOTĘ ŚLUB. MA 18 lat.

Polecane posty

Gość ashadfdjhadfh

facet wygląda z ryja na 30 i wzrostem jest równy z nią.. a i podobno nie zaciążyła..., a do matury ma jeszcze rok czasu.. dla mnie taki ślub jest bez sensu czy to nie przesada?

Gość kobietka taka sobie 9_9
a co Tobie do tego? jej życie jej decyzja zajmij się sobą :)

Gość oooo sole żmijoooo
twa kolezanka jest na maksa pojebana, bez mózgu, pustaczka, widac ze ze wsi i tak sie rozwiodą wiec po pinde brac slub.....

Gość ashadfdjhadfh
jej decyzja, ale wiadomo- jak to na wsi żyje się tylko takimi żałosnymi rewelacjami... ale 18 lat, i nawet szkoła średnia nie skończona... to jest jakiś prymitywizm

im wcześniej wyjdzie za mąż tym wcześniej się rozwiedzie i jeszcze życia poużywa - sprytna bestyja ;)

Gość ashadfdjhadfh
tak tylko że kiedyś była ładna, a odkąd on ją wszedzie wozi samochodem przytyła conajmniej do 70 kg. a koleś też nie lepszy... miejscowy strażak, bez wykształcenia, wzrostu ma chyba 163 i też gruby... totalna masakra. jestem załamana za nich samych ..

Gość kamila 22 lata
tak dokładnie , to jej decyzja , wyszła za mąz -oby z miłosci i niech jej (im ) sie wiedzie i zyje jak najlepiej moja kolezanka, taka Marta , tez wyszła za mąz w wieku 18 lat a facet jej mial 22 i jak narazie to są 4 lata po slubie i zyja jak pączki w maśle (przynajmniej odnosze takie wrazenie) tez nie mają dzieci , czasem sie spotykam z nimi , pracuja , a marta dodatkowo studiuje a jej mąz skonczył studia i pracuje w wydziale komunikacji w powiatowym urzędzie jakos im się wiedzie oby dobrze tak dalej w zgodzie i w miłosci

Gość kamila 22 lata
ashadfdjhadfh- to ze tak wyglądają to nie jest az tak wazne jak ci sie wydaje , nie kazdy jest idealny to ze on ma 163cm wzrostu to nie znaczy ze jest gorszy najwazniejsze jest to ze sie szanuja i wzieli slub -to znaczy ze sie kochaja , ona pokochała takiego faceta , taki jej sie podoba i odwrotnie on pokochał ją , wazniejsza jest miłosc szacunek zdrowie , a nie jakies tam centymetry

:-0 Co Wy z tą wsią ????? Mieszkam na wsi i jakoś nie widzę tu prymitywów :-0 Wyprowadziłam się z miasta , bo tam to dopiero sodoma i gomora :-( Tu przynajmniej spokojnie i zdecydowanie piękniej .... nad samiuteńkim jeziorkiem ..... :-) A co do wczesnego wychodzenia za mąż .... cóż w mieście też się to zdarza ... jak kobitka chce to co autorce do tego ? Czyżby zazdrość? Nie ma brania ? :-D :-D :-D

Jak czytam taki topic to jedno mi się nasuwa :O" bo to takie miastowe ludzie są" :O a wieś to małpi gaj ;) a młoda mężatka to zaraz zaciążona a on mały ,brzydki ,pękaty to pewnie dla kasy za niego wyszła :O Sory autorecko ale sama pokazujesz typowo wiejskie zachowanie :)

Gość a ile
mają wzrostu? 175 cm? Chyba nie mniej ???

Gość Widać gołym okiem że prowokacj
"tak tylko że kiedyś była ładna, a odkąd on ją wszedzie wozi samochodem przytyła conajmniej do 70 kg. a koleś też nie lepszy... miejscowy strażak, bez wykształcenia, wzrostu ma chyba 163 i też gruby... totalna masakra." Facet co ma 163 NIE MOŻE prowadzić samochodu, a co dopiero być strażakiem, więc nie wymyślaj głupot! Chyba że ma 173cm, wtedy to co innego!!!